Faasattu seinälaatta

8 kpl tuotetta
682086(1).jpg
Kampanja
Viistoreunaisille laatoille on ominaista, että niiden sivut ovat hieman kaltevat. Laatta antaa eloisan vaikutelman, koska laatan sivut on viistetty alaspäin ja laatan keskiosa on näin reunoja ylempänä. Tervetuloa tutustumaan Trademaxin laajaan laattavalikoimaan, josta löydät myös edulliset fasettilaatat.

Kysymyksiä ja vastauksia viistereunaisista laatoista

Miten fasettilaatat saumataan laatat?

Koska laatassa on viistetyt reunat, laatan asentaminen voi kestää hieman kauemmin. Sekoita laastia vähän kerrallaan ja käytä pehmeää kumilastaa. Pyyhi ylimääräinen laasti pois kostealla sienellä ennen kuin laasti kuivuu liikaa.

Missä fasettilaattoja voi käyttää?

Viistoreunainen laatta toimii yhtä hyvin sekä keittiössä että kylpyhuoneessa. Trendikästä on käyttää laattaa esimerkiksi keittiön koko seinäpinnalla. Tällä saa aikaan kutsuvan ja klassisen vaikutelman. Koko seinäpintaa ei tietenkään tarvitse laatoittaa, vaan myös puoliksi laatoitettu ja puoliksi maalattu seinä antaa tilaan klassisen vaikutelman.

Mikä on fasettilaatta?

Jos haluat oikein perinteisen ja klassisen laatan, on viistoreunainen laatta juuri oikea vaihtoehto sinulle. Laatat ovat klassisen näköisiä vinoine reunoineen, mutta koosta riippuen niiden ulkonäkö voi vaihdella. Valkoiset suorakulmaiset fasettilaatat ovat juuri nyt trendikästä niin keittiössä kuin kylpyhuoneessakin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja