Kuvioidut seinälaatat

5 kpl tuotetta
1396755(1).jpg
Kampanja
Kuvioiduilla seinälaatoilla saat luotua huoneeseen oman leimasi. Trademaxilta löydät laajan valikoiman eri kuvioisia ja eri värisiä seinälaattoja. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tilaamaan uudet laatat edullisesti netistä.

Miten käytän kuviollisia seinälaattoja?

Jos haluat luoda kotiisi tyylikkään ja siistin ilmeen, kuviolliset laatat ovat siihen erinomainen vaihtoehto. Kauniilla kuvioilla rikot kotisi tyyliä ja annat viihtyisän tunnelman laatoitettavaksi valitsemaasi huoneeseen. Laattapintoja asennetaan yleensä keittiöön, eteiseen ja kylpyhuoneeseen, mutta sinä päätät, haluatko laatoittaa lattian vai seinät.

Millaisia laattamalleja Trademax tarjoaa valikoimassaan?

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kuviolaattoja. Trademaxilta löydät marmorilaatat, luonnonkiveä muistuttavat laatat ja ihanat marokkolaiset laatat. Löydät myös erivärisiä laattoja. Tilaa ne, jotka näyttävät mielestäsi parhailta ja vastaavat parhaiten tarpeitasi.

Miten asennan kuviolliset laatat?

Joskus laatta on sovitettava kuvioihin, mikä tarkoittaa, että on työskenneltävä viivoja eikä ristikkäisiä linjoja pitkin. Kun teet saumasta mahdollisimman kapean, korostat kuviota, ja lopputulos näyttää myös tasaisemmalta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja