categoryTopBlock

Marokkolaiset seinälaatat

27kpl tuotetta
Seinälaatat

Mitä ovat marokkolaiset laatat?

Marokkolaiset laatat tunnetaan niiden kauniista kuvioistaan. Kuviot vievät ajatukset Välimerelle ja niillä saa luotua sisustukseen rustiikkista tunnelmaa. Klassiset kuviot ovat selkeitä ja niitä on saatavana kaikissa mahdollisissa väreissä. Marokkolaiset laatat tunnetaan myös kestävyydestään ja laadustaan. Kuviot ovat useimmiten selkeästi toistuvia ja niistä saa luotua yhtenäisen, kestävän pinnan.

Mihin huoneisiin marokkolaiset seinä- ja lattialaatat sopivat?

Marokkolaiset laatat sopivat sinne, minne haluat ihania kuvioita. Siksi marokkolaiset laatat sopivat hyvin niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Kauniiden kuvioiden ja huolella valittujen värien avulla voit luoda kotiisi Välimeren tunnelman. Marokkolaisilla laatoilla voit päällystää esimerkiksi yhden seinän, joka näin korostuu tilassa. Sinulle, joka pidät hieman rauhallisemmasta värityksestä, sopii esimerkiksi beigensävyinen laatta, joka korostuu kauniista valkoisia seiniä vasten.

Miten marokkolaisia laattoja pitää hoitaa?

Marokkolaisten laattojen pinta on kestävä ja selviää monesta. Pintaa voi puhdistaa miedolla pesuaineella, joka ei naarmuta. Jos esimerkiksi eteisen lattia on laatoitettu marokkolaisilla laatoilla, kannattaa varmistaa, ettei hiekka pääse naarmuttamaan laattojen pintaa.

Onko marokkolaisilla laatoilla laatoittaminen vaikeaa?

Kun päätät asentaa marokkolaisia laattoja, kannattaa varautua siihen, että niiden asennustyöhön kuluu enemmän aikaa kuin perinteisillä laatoilla laatoittamiseen. Laattojen asennukseen tarvitaan harvalla hammastuksella varustettu laastikampa. Ennen työn aloittamista kannattaa suunnitella kuvio ja sen sijoittuminen tarkasti. Työskentele mieluummin linjoissa kuin ristimenetelmällä. Näin kuvion säätäminen on helpompaa. Sauma kannattaa jättää mahdollisimman kapeaksi, sillä silloin kuvio erottuu selvemmin ja näyttää yhtenäisemmältä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä