Turvaportti lapsille & porrasportti

3 kpl tuotetta
2095433(4).jpg
Kun vauva syntyy, koti muuttuu ja sinun on ajateltava enemmän turvallisuuteen liittyviä asioita. Haluat suojella lastasi vaarallisilta portailta, teräviltä reunoilta ja muilta asioilta, jotka näyttävät houkuttelevilta, mutta voivat satuttaa häntä. Porrasportti tai lapsiportti helpottaa vaarallisten alueiden rajaamista ja luo turvallisen ympäristön.

Lisäturvaa lapsiportilla

Miksi minun pitäisi hankkia lapsiportti tai porrasportti?

Lapsiportin tai porrasportin ansiosta voit rentoutua tietäen, että lapsesi ei pääse lähelle kodin esineitä, jotka voisivat vahingoittaa häntä. Ennen kuin sinulla on lapsi, on vaikea ymmärtää, millaisia riskejä uteliaalle pienokaiselle kotona voikaan olla.

Miten porrasportti eroaa lapsiportista?

Lapsiportti on suoja, jonka pystytät kotisi huoneiden väliin tai keittiön ja muun kodin väliin. Valittavana on useita erilaisia lapsiporttimalleja, jotka sopivat erilaisiin ja erikokoisiin oviaukkoihin. Porrasporttia taas käytetään estämään lasta nousemasta tai laskeutumasta portaita ilman kenenkään läsnäoloa.

Mihin laitan portin tai porrasportin?

Lapsiportti voidaan sijoittaa keittiön ja muun kodin väliseen oviaukkoon tai makuuhuoneen oveen, jotta voit pitää lasta silmällä. Portaat ovat aina houkuttelevia, mutta vaikeita liikkua niille, jotka ryömivät tai eivät ole vielä oppineet pitämään tasapainoaan. Asentamalla portin portaiden eteen suojaat lasta putoamiselta ja loukkaantumiselta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä