Porrasvalaistus

923 kpl tuotetta
1855580(1).jpg
Kampanja
Porrasvalaistuksella luot sisätiloihin tunnelmaa ja toimivan valaistuksen. Portaiden valaistuksen avulla näet, minne olet menossa, samalla kun portaat korostuvat sisustuksessa. Trademaxilta löydät kaikenlaisiin portaisiin sopivan porrasvalaistuksen. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä minun tulee ottaa huomioon portaiden valaistusta valittaessa?

Ensin sinun on päätettävä, minne haluat valaistuksen sijoittaa. Haluatko sen portaisiin, seinään vai kaiteen viereen? Sitten sinun on mietittävä, minkä tyyppistä valaistusta haluat. Haluatko kenties led-valaistusta, joka antaa mukavan ja miellyttävän valon? Ei ole väliä minkä tyyppistä valaistusta etsit, sillä meiltä Trademaxilta löydät varmasti omiin portaisiisi hyvin sopivan valaistuksen.

Mihin porrasvalot pitäisi sijoittaa?

Portaiden valaistuksen sijoituspaikka on makuasia. Valitse, haluatko valaistuksen seinään vai porrasaskelmiin. Molemmat toimivat yhtä hyvin. Lamput kannattaa sijoittaa niin, että näet vain lamppujen tuottaman valon, etkä valonlähdettä. Näin vältyt mahdolliselta häikäistymiseltä rappusia kulkiessasi.

Mitä hyötyä on sisäportaiden valaistuksesta?

Porrasvalaistuksella on sekä käytännöllinen että sisustuksellinen funktio. Valaisemalla portaat vähennät portaisiin kompastumisen riskiä ja luot samalla miellyttävän ilmeen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Soveltuu
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja