Terassilaudat

77 kpl tuotetta
Kampanja
85f94e767655fb86a28a89481ed7e24218d9f5ee.jpg
Valmiit terassilaatat ja lattiaritilät ovat helppo sekä edullinen tapa kaunistaa parvekettasi tai ulkotilaasi. Tämän lisäksi ne on helppo asentaa, ylläpitää ja ottaa pois. Tutustu valikoimaamme tyylikkäitä lattiaritilöitä ja terassilaattoja ja anna parvekkeellesi uutta nostetta!

Uudista ulkotilaasi tyylikkäällä ritilällä

Kuinka kestävä lattiaritilä on?

Tarjoamme laadukkaita lattiaritilöitä sekä terassilaattoja monesta eri materiaalista. Monet ovat tarkoitettu kestämään säätä erinomaisesti oli se sitten sadetta tai tuulta. Lattiaritilämme ovat tyylikkäitä, kestäviä ja helppohoitoisia.

Kuinka asennan lattiaritilän valmiista terassilaatoista?

Se riippuu minkä mallisen lattiaritilän ostat. Osa tuotteita kiinnitetään alustaan ja toiset ovat vain kiinni toisissaan alustan päällä, mutta kaikki tuotteet ovat helppo asentaa mallista riippumatta.

Voiko lattiaritilä olla ulkona vuoden ympäri?

PVC sekä puukomposiitti ovat kestäviä materiaaleja, jotka eivät vaurioidu kylmästä tai kosteudesta. Suosittelemme kuitenkin, että otat terassilaatat pois syksyn ja talven yli, jotta alusta pääsee tuulettumaan kunnolla, mutta myös että lattiaritilä pysyy mahdollisimman kauan kauniina.

Kuinka sisustan lattiaritilällä?

Tyylipuhdas lattiaritilä sopii melkein kaikkien ulkokalusteiden kanssa ja erilaiset kasvit ja valaisimet korostavat myös hienosta terassilaattojasi. Luo jotain kaunista parvekkeellesi tai ulkotilaasi uudella ja tyylikkäällä lattiaritilällä Trademax.fi:stä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja