Puuritilä & lattiaritilä

47 kpl tuotetta
85f94e767655fb86a28a89481ed7e24218d9f5ee.jpg
Voit käyttää puuritilöitä useissa eri paikoissa. Ne näyttävät upeilta ulkona terassilla, mutta toimivat hyvin myös saunassa. Laattoja ja ritilöitä löytyy useista materiaaleista valmistettuina, ja niitä on saatavana puisina, komposiittisina ja muovisina. Myös painekyllästettyjä laattoja löytyy valikoimastamme. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan terassilaatat edullisesti Trademaxilta.

Miten asennan terassilaatat?

Terassilaattojen asentaminen ei ole vaikeaa, ja jos olet tottunut asentamaan lattioita, se on suorastaan helppoa. Valittavana on erilaisia terassilaattatyyppejä, mutta yhteistä niille kaikille on se, että ne ovat kestävää materiaalia, jota kosteus ja kylmyys eivät vahingoita. Voit siis käyttää terassilaattoja ulkona ympäri vuoden. On kuitenkin tärkeää, että kaikki tehdään oikein, joten jos olet epävarma, ota yhteyttä ammattilaiseen.

Voinko rakentaa terassin puiden päälle?

Jos haluat korkean terassin, sinun on rakennettava se sokkelille. Tässä yhteydessä on tärkeää, että työ tehdään asianmukaisesti. Jos et ole ennen rakentanut korkeaa terassia, suosittelemme, että otat ammattilaisen avuksesi.

Miten hoidan terassini?

Terassin ja terassilaattojen etuna on, että ne eivät tarvitse paljonkaan huoltoa. Jos huomaat, että terassisi on likainen, voit puhdistaa sen saippualla. Harjaa hiekka ja lika pois ja hankaa sitten pinta lämpimällä vedellä, hankausharjalla ja saippualla. Tee sitten sama mutta kylmällä vedellä. Toista tarvittaessa ja muista valita saippua, joka on rasvainen. Näin kosteutat samalla puuta ja pidät sen puhtaana.

Kumman puolen puusta pitäisi olla ylhäällä, kun asennan terassia?

Tietenkin haluat parhaan puolen ylöspäin. On myös parasta, jos laudan ydinpuoli on ylöspäin, sillä laudat voivat jonkin ajan kuluessa hieman taipua. Näin estetään veden kerääntyminen ja tulevat ongelmat, joita muutoin saattaisi esiintyä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä