AXI

AXI – sillä jokaiselle pihalla pitää olla leikkimökki

Jos olet yrittänyt tuloksetta houkutella lapsiasi ulos raittiiseen ilmaan, tarvitset varmasti AXI-leikkimökin. Lapset juoksevat silloin mielellään ulos ja nauttivat pihalla ympäristön tutkimisesta ja omasta luovuudestaan.

Mitä tuotteita AXIn valikoimaan kuuluu?

AXI-mallistoon kuuluu leikkimökkejä, kuten suosittu AXI Milan -leikkimökki, sekä lisävarusteita, kuten liukumäkiä, hiekkalaatikoita ja keinuja. Valikoimassa on lisävarusteena myös AXI-puhelin, AXI-postilaatikko tai AXI-kiikari. Löydät kaiken tämän ja paljon muuta Trademaxin verkkokaupasta.


Mitä AXIn leikkimökkejä Trademaxilla on?

Trademax tarjoaa valikoimassaan erilaisia AXI-leikkimökkejä, jotta sinä voit löytää sen, joka sopii parhaiten lapsillesi, jotka luovat siinä muistoja. Meillä on suosittu AXI Milan -leikkimökki, Crooked Emma -leikkitalo ja Safari Simba -leikkitorni sekä paljon muuta.


Ovatko AXIn leikkimökit turvallisia?

AXI-tuotteet ovat korkealaatuisia ja täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset. Kaikki pinnat on rakennettu lapsen etu huomioon ottaen, jotta kaatumis- ja puristumisriski olisi mahdollisimman pieni. Tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä, ja ne on valmistettu ympäristömerkitystä seetripuusta, jonka käyttöikä on pitkä. Osta lapsesi uusi lempileikkimökki meiltä Trademaxilta ja nauti turvallisista, ympäristöystävällisistä ja leikkimielisistä hetkistä.

335 edullista tuotetta
brandBanner
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja