Borås Cotton

90 edullista tuotetta

Borås Cotton – ajattomia tekstiileitä jo yli 100 vuotta

Borås Cotton on Ruotsin vanhin tekstiilituotemerkki, joka on jo yli 100 vuoden ajan valmistanut ajattomia ja laadukkaita tekstiileitä ja sisustustuotteita tyylikkääseen kotiin. Yli vuosisadan pituisella urallaan on Borås Cotton tehnyt töitä laajan ja käytännöllisen tekstiilituotevalikoimansa eteen. Löydät valikoimasta kaikkea matoista ja pussilakanaseteistä peileihin ja kylpyhuonetarvikkeisiin.

Kampanja
Lajittelu

Borås Cottonin ylelliset, luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet

Borås Cotton tarjoaa valikoimassaan valtavasti tyylikkäitä pussilakanoita ja sänkytekstiilejä, jotka on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja pellavasta. Luonnonmateriaalit sopivat vuodevaatteisiin erinomaisesti, sillä ne hengittävät ja auttavat pitämään lämpötilan tasaisena koko yön ajan. Puuvillasatiinia pidetään erittäin ylellisenä ja laadukkaana materiaalina, joka kestää toistuvan konepesun menettämättä pehmeyttään ja kiiltoaan, koska sen sisältämät kuidut ovat pidempiä kuin muissa laaduissa. Pellava on myös ylellinen materiaali, joka vie ajatukset maaseudulle, upeisiin kartanoihin ja ylellisiin hotellivuoteisiin. Pellava on luonnonkuitu, joka tasaa kehon lämpöä, sillä se imee itseensä kosteutta – näin sinä voit nukkua koko yön hyvin ja hikoilematta. Valitse ihaniin öihin ja uniin Borås Cotton -vuodetekstiilit!


Tee tyyli Borås Cottonin ylellisillä yksityiskohdilla

Ylellisten vuodevaatteiden lisäksi Borås Cottonin valikoimassa on paljon erilaisia kodintekstiileitä ja sisustustuotteita. Mitäpä sanoisit mukavista torkkupeitoista, joissa on ajattomat kuviot ja värit? Tai harmonisista, väreiltään luonnonläheisistä pyyhkeistä, jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen? Miksipä et laittaisi kylpyhuoneeseen ylellistä, messinkistä saippuapidikettä, marmorista säilytystarjotinta tai tuoksukynttilää? Borås Cottonilta löydät ylelliset yksityiskohdat, joilla viimeistelet kotisi sisustuksen yhtenäiseksi!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Toiminto
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja