Cura of Sweden

Cura of Sweden – nuku hyvin painopeiton alla

Cura of Sweden valmistaa ja myy CE-merkittyjä, ympäristö- ja laatusertifioituja painopeittoja, jotka vaikuttavat positiivisesti unenlaatuun. Cura of Sweden tavaramerkin painopeittovalikoima on laaja, se sisältää erikokoisia ja -painoisi peittoja, jotta sinä löydät helposti juuri itsellesi sopivan painopeitteen.

Painopeitolla on positiivinen vaikutus niin uneen kuin terveyteenkin

On yleisesti todettu, että painopeiton käytöllä on positiivinen vaikutus niin uneen kuin terveyteenkin. Painopeitto sopii erityisesti henkilöille, joilla on nukkumisongelmia, mutta parantaa yhtä lailla myös muiden unen laatua. Painopeiton paino tuntuu turvalliselta vartaloa vasten, se rauhoittaa ja rentouttaa. Painopeiton ansiosta nukahdamme nopeammin, nukumme pidempään emmekä heräile yön aikana yhtä usein kuin tavallisen peiton alla nukkuessa.


Painopeitto – apu moneen ongelmaan

Painopeiton käyttäminen vaikuttaa positiivisesti muun muassa näin:


  • Parantaa unenlaatua
  • Pidentää syvän unen aikaa
  • Vähentää kuorsausta
  • Nopeuttaa nukahtamista
  • Vähentää huolia ja ahdistusta
  • Auttaa jaksamaan päivällä paremmin
  • Vähentää lihassärkyjä
  • Vähentää yöheräilyjä


Cura of Sweden – painopeittoja jokaiselle

Cura of Sweden mallistosta löytyy eri mallisia ja painoisia painopeittoja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan mallin. Saadaksesi painopeitosta parhaan hyödyn, Cura of Sweden suosittelee sinua valitsemaan peiton, joka on painoltaan noin 10-15% omasta painostasi. Valitse peiton malli, materiaali ja väri oman mielesi mukaan. Jos hikoilet paljon nukkuessasi, kannattaa peitoksi valita viileämpi malli, jonka materiaali hengittää. Jos taas haluat peiton, joka pitää sinut lämpimänä koko yön, kannattaa valita kuitutäytteinen peitto.


Riippumatta siitä, millaista painopeittoa haet, löydät varmasti sopivan Cura of Sweden -vaihtoehdon Trademaxin valikoimasta. Hanki painopeitto jo tänään paranteeksesi unta ja terveyttäsi!

7 edullista tuotetta
Valinta
Black Friday
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Toiminto
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Black Friday
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä