Flexa

134 edullista tuotetta

Flexa – lastenkalusteita vuodesta 1972

Flexa on yli 40 vuoden ajan valmistanut laadukkaita ja tarkoin suunniteltuja lastenkalusteita. Flexan valikoimasta löydät kaikkea lastenhuoneeseen – sängyistä sisustustuotteisiin! Flexan tuotteille on ominaista kestävyys, käytännöllisyys, leikkisyys ja edullisuus.

Kampanja
Lajittelu

Lastenkalusteita skandinaaviseen makuun ja tyyliin

Flexa perustettiin Tanskassa vuonna 1972. Yritys erikoistui kehittämään skandinaaviseen makuun sopivia moderneja kalusteita ja sisustusratkaisuja lastenhuoneisiin. Flexan tuotteet on suunniteltu vastaamaan lasten jatkuvia kehitystarpeita ja luomaan turvallinen ja stimuloiva ympäristö.


Myrkyttömiä huonekaluja lastenhuoneeseen

Flexan visio on tarjota kestäviä sisustusratkaisuja, jotka stimuloivat ja edistävät lasten kehitystä. Yritys on tarkka siitä, mitä materiaaleja heidän tuotteidensa valmistuksessa käytetään. Tuotteita valmistetaan kolmessa omassa tehtaassa Euroopassa huolella valituista materiaaleista, kuten mänty, koivu ja MDF. Lisäksi Flexalla on Aasiassa oma tekstiilituotantolinja, jotta voidaan varmistaa, että kaikki kalusteissa ja sisustustuotteissa käytetyt tekstiilit ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä.


Jos etsit myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä, turvallisia ja laadukkaita lastenkalusteita, valitse Flexan lastenkalusteet!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja