Franck&Fischer

Franck&Fischer – luonnonmukaisia vauvanleluja ja vauvojen sisustustuotteita

Franck&Fischer on oikea tuotemerkki sinulle, jos etsit ympäristöystävällisiä ja kauniita vauvatuotteita. Brändi valmistaa vauvanleluja ja lasten sisustustavaroita luomupuuvillasta, puusta ja kierrätetystä pahvista.

Mitä Franck&Fischerin tuotteita löydän Trademaxilta?

Trademaxilla on laaja valikoima Franck&Fischer-tuotteita. Löydät muun muassa tyylikkään Franck&Fischer Fly Swan -mobiilin, Franck&Fischer Mingus Fox -vetolelun, Franck&Fischer Ladybird -kangaskirjan ja Franck&Fischer Alma -leikkimaton. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi jo tänään!


Mitä Franck&Fischer tekee kestävyyden eteen?

Franck&Fischer käyttää kaikissa leluissa ja kalusteissa luonnonmateriaaleja, sertifioitua luomupuuvillaa ja FSC-sertifioitua puuta (Forest Stewardship Council). Puuvilla on tuotettu ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, ja puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Täytemateriaalina tuotemerkki käyttää maissikuitua ja kierrätettyä polyesteriä.


Miksi minun pitäisi valita Franck&Fischer?

Franck&Fischer on ensimmäinen tanskalainen tuotemerkki, joka on saanut GOTS (Global Organic Textile Standards) -sertifikaatin luomupuuvilla-, puu- ja kierrätyskartonkivalinnoilleen. Franck&Fischer-brändi pitää myös huolta ympäristöstä ja tuotteiden valmistuksessa työskentelevistä ihmisistä. Valitse Franck&Fischer tyylikkäiden tuotteidensa, ympäristön huomioon ottamisen ja kestävämmän maailman puolesta tekemiensä aloitteiden vuoksi.

9 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Materiaalityyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)