InBed

46 edullista tuotetta

InBed – Suomen ihanin makuuhuone

InBedin tavoitteena on auttaa sinua sisustamaan Suomen kaunein makuuhuone ylellisillä, laadukkailla ja tyylikkäillä sängyillä. InBed tarjoaa laajan valikoiman jenkkisänkyjä ja sänkytarvikkeita, joiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti väri, muoto ja mukavuus.

Lajittelu

InBed – ylellisyys, laatu ja tyylikkyys

InBed on ruotsalainen yritys, joka valmistaa tyylikkäitä, hyvin suunniteltuja ja laadukkaita sänkyjä. Sängyt valmistetaan Ruotsissa käsin monien vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Ruotsalaisesta, lähellä kasvaneesta puusta, kestävistä kankaista ja ylellisistä yksityiskohdista syntyvät laadukkaat ja mukavat InBed-sängyt. Näistä laatusänkyistä on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin. InBedin omien kultaseppien valmistamat, aitoa hopeaa olevat yksityiskohdat todellakin tekevät sängyistä persoonallisia ja ylellisiä.


Ruotsalaisvalmisteisia kalusteita kestävistä materiaaleista

InBed ompelee, verhoilee, naulaa ja rakentaa kalusteensa yhdellä ja samalla tehtaalla Ruotsissa. Sänkyjen tekijöillä on useiden vuosien kokemus sängynvalmisteuksesta, joten tuotteet ovat laadukkaita. InBedille materiaalien kestävyys ja laatu ovat itsestäänselvyys ja käyttävätkin yksinomaan kierrätettäviä materiaaleja. Kalusteet valmistetaan ruotsalaisesta, lähellä kasvaneesta puusta, kankaat ovat ÖKÖ-tex-merkittyjä ja farkkukankaissa käytetään luomupuuvillaa, jolla on merkkinään EU-kukka. InBed on tarkka valitessaan yhteistyökumppaneitaan, joilta he vaativat markkinoiden parasta laatua.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Vuodekoko
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä