Jabo

Jabo – pohjoismainen ulkoympäristön asiantuntija

Laajalla pohjoismaisella tietotaidollaan Jabo haluaa auttaa sinua tekemään muutoksia puutarhaasi, terassillesi tai parvekkeellesi. Jabon valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet unelmahinnoin.

Mitä Jabon valikoimaan kuuluu?

Jabo myy pihakäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Trademaxin Jabo-valikoimasta löydät muun muassa portteja, sisäänkäyntikatoksia, keinunkannattimia ja Jabo-sermejä. Tutustu Trademaxin valikoimaan ja hae inspiraatiota puutarhaan, parvekkeelle tai terassille.


Voiko Jabon tuotteet kasata ja asentaa itse?

Koska Jabolla on niin joustavat ratkaisut ja hyvin valmistellut järjestelmät ja tuotteet, voit itse toimia asentajan roolissa. Jos esimerkiksi haluat asentaa seinäpergolan tai Jabo-hiekkalaatikon, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että projekti olisi liian vaikea tai aikaa vievä.


Käyttääkö Jabo tuotteissaan luonnonmateriaaleja?

Jotta planeettamme ei kuormittuisi entisestään, Jabo on erittäin tietoinen materiaalivalinnoissaan. He haluavat saavuttaa tavoitteen, jonka mukaan kaikki heidän tuotteensa, niin pienet kuin suuretkin, olisivat ympäristösertifioituja. Voit siis valita Jabon tuotteet hyvällä omallatunnolla ja nauttia ympäröivästä luonnosta tietäen, että olet tehnyt ympäristöystävällisen päätöksen.

31 edullista tuotetta
brandBanner
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja