Karup Design

Karup Design – sisustusta yksinkertaisimmillaan

Karup Design -tuotemerkki tarjoaa laajassa valikoimassaan tuotteita, joissa yhdistyvät monikäyttöisyys ja yksinkertaisuus. Anna maanläheisten värien ja aitojen luonnonmateriaalien luoda kotiisi harmoniaa.

Monikäyttöinen valikoima

Tanskalainen sisustusbrändi Karup Design tarjoaa valikoimassaan tuotteita, joissa skandinaavinen yksinkertaisuus yhdistyy tyylikkyyteen ja toimivuuteen. Valikoimasta löydät useita suosittuja sarjoja, jotka sopivat useimpiin koteihin. Brändin tuotteille ominaista on monikäyttöisyys, sillä sarjan tuotteilla on yleensä useampi kuin yksi toiminto. Yksi suosikeista on mukava vuodesohva Roots Raw, jonka auki taittamalla saa aikaan ihanan vuoteen. Pehmeät Buckle-Up Out -vuoteet sopivat yhtä hyvin ulko- kuin sisäkäyttöönkin ja niistä onkin tullut suursuosikkeja.

Tilaa säästäviä huonekaluja

Monikäyttöisyyden lisäksi Karup Design osaa suunnitella myös tilaa säästäviä huonekaluja. Suosittu Boogie tuoli taittuu helposti kasaan ja se on helppo säilyttää pienessäkin tilassa silloin, kun sitä ei käytetä. Toinen tilaa säästävä tuote on tilanjakaja Wabi, joka on helppo taittaa kasaan ja laittaa syrjään, kun sille ei ole tarvetta.

Ajatonta sisustusta juuri sinulle

Karup Designin valikoima on luotu skandinaaviseen kotiin. Maanläheiset värit ja kestävät luonnonmateriaalit tekevät huonekaluista useimpiin koteihin ja sisustustyyleihin sopivia. Vältä jatkuvan sisustuksen päivittämisen luomaa stressiä ja anna Karup Designin tuotteiden luoda kotiisi yksinkertaisuutta ja harmoniaa moniksi vuosiksi eteenpäin.

2 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Vuodekoko
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja