Kask

KASK – asettaa pyöräilyn turvallisuuden kaiken muun edelle

KASK tarjoaa pyöräilykypärissään toiminnallisuutta, turvallisuutta ja upeaa muotoilua. Suojaa arvokkain omaisuutesi lyhyemmilläkin matkoilla KASK-pyöräilykypärällä.

Mitä tuotteita KASK tarjoaa valikoimassaan?

KASKin valikoimasta löydät pyöräilykypäriä useissa eri malleissa, joten sinun on helppo löytää uusi suosikkisi. KASKilla on useita erilaisia polkupyöräkypäriä ja lisävarusteita, kuten KASK Mojito, kypärämyssyjä, kuten KASK Universal, polkupyöräkypärävisiirejä, kuten KASK Mistral, ja kypäräpehmusteita, kuten KASK Valegro.


Ovatko KASKin pyöräilykypärät turvallisia?

KASK ylläpitää kypäriensä korkeaa laatua ja asettaa turvallisuuden aina etusijalle. KASK-kypärä suojaa arvokkainta omaisuuttasi. Siksi KASK-pyöräilykypärät testataan perusteellisesti, ja niiden on läpäistävä tiukat turvallisuus- ja laatutestit. KASK ei yksinkertaisesti tingi turvallisuudesta ja laadusta.


Mitä KASKin pyöräilykypäriä on Trademaxilla?

Meiltä löydät pyöräilykypärät, kuten tyylikkään KASK Mojiton, siistin KASK Defenderin ja klassisen KASK Protonen. Löydät myös KASK Universal -pyöräilykypärämyssyn, KASK Mistral -pyöräilykypärävisiirin ja kypäräpehmusteita, kuten KASK Valegro. Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy edullisesti Trademaxilta!

38 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Väri
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)