KWA

13 edullista tuotetta
5ac8b97bc09eb7ea2166308484b7f7f1.jpg

KWA – ulkokalusteita jo vuodesta 1946

Yli 65 vuoden kokemuksella KWA:lla on tärkeä rooli eurooppalaisessa ulkokalusteperinteessä. KWA:lta löydät korkealaatuiset ulkokalusteet, joiden muotoilua ja ominaisuuksia on vuosikymmenten ajan kehitetty vastaamaan nykypäivän toiveita ja vaatimuksia.

Kampanja
Lajittelu

Ympäristöystävälliset ja kestävät ulkokalusteet KWA:lta

KWA valmistaa ulkokalusteita sinulle, joka vaadit laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kalusteet valmistetaan ruotsalaisesta puusta yrityksen omalla tehtaalla Knäredissä. Valmistusprosessi asettaa korkeat vaatimukset ympäristöystävällisyydelle, kestävyydelle ja laadulle aina puun kaatamisesta valmiiseen tuotteeseen asti. Hankkiessasi KWA:n ulkokalusteita voit olla varma, että tuotteet on valmistettu kestävällä tavalla korkealaatuisesta ruotsalaisesta männystä, ja ne kestävät käytössä vuodesta toiseen!


Ulkokalusteita jokaiseen pihaan ja puutarhaan

KWA tarjoaa laajan valikoiman kooltaan, väreiltään ja malleiltaan erilaisia ulkokalusteita. Yhtenäistä näille kalusteille on laatu ja mukavuus. KWA:lta löydät sopivat kalusteet niin pienelle parvekkeelle kuin suureen puutarhaankin. Useiden vuosien ajan tuotteita on kehitetty niin, että ne selviävät taivasalla niin kostealla kuin kuivallakin säällä – kesästä toiseen!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Muoto
Toiminto
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja