KWA

12 edullista tuotetta

KWA – ulkokalusteita jo vuodesta 1946

Yli 65 vuoden kokemuksella KWA:lla on tärkeä rooli eurooppalaisessa ulkokalusteperinteessä. KWA:lta löydät korkealaatuiset ulkokalusteet, joiden muotoilua ja ominaisuuksia on vuosikymmenten ajan kehitetty vastaamaan nykypäivän toiveita ja vaatimuksia.

Lajittelu

Ympäristöystävälliset ja kestävät ulkokalusteet KWA:lta

KWA valmistaa ulkokalusteita sinulle, joka vaadit laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kalusteet valmistetaan ruotsalaisesta puusta yrityksen omalla tehtaalla Knäredissä. Valmistusprosessi asettaa korkeat vaatimukset ympäristöystävällisyydelle, kestävyydelle ja laadulle aina puun kaatamisesta valmiiseen tuotteeseen asti. Hankkiessasi KWA:n ulkokalusteita voit olla varma, että tuotteet on valmistettu kestävällä tavalla korkealaatuisesta ruotsalaisesta männystä, ja ne kestävät käytössä vuodesta toiseen!


Ulkokalusteita jokaiseen pihaan ja puutarhaan

KWA tarjoaa laajan valikoiman kooltaan, väreiltään ja malleiltaan erilaisia ulkokalusteita. Yhtenäistä näille kalusteille on laatu ja mukavuus. KWA:lta löydät sopivat kalusteet niin pienelle parvekkeelle kuin suureen puutarhaankin. Useiden vuosien ajan tuotteita on kehitetty niin, että ne selviävät taivasalla niin kostealla kuin kuivallakin säällä – kesästä toiseen!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Toiminto
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä