PALMAKO

Palmako – ja saat enemmän irti puutarhastasi

Palmako auttaa sinua maksimoimaan puutarhasi. Jos sinulta puuttuu vierasmaja, varastovaja tai keinuteline, löydät sen Palmako-sarjasta. Tuotteet ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä.

Mitä tuotteita Palmakon valikoimaan kuuluu?

Palmako on yritys, jonka tuotteet auttavat sinua saamaan puutarhastasi kaiken irti. Trademaxilta löydät tilavan Andre-tuplatallin, söpön Emily-talon, käytännöllisen Olaf-varastovajan ja viehättävän Betty-paviljongin. Palmakon valikoima on erittäin laaja ja se auttaa sinua löytämään juuri sen, mitä etsit.


Kuuluuko Palmakon valikoimaan lastentuotteita?

Palmako tarjoaa tuotteita, jotka täyttävät puutarhasi leikillä ja hauskanpidolla. Valikoimaan kuuluvat Claudia-leikkimökki, Jacob-leikkiteline ja Slide-liukumäki. Tutustu tuotteisiin Trademaxilla ja kokoa lapsesi unelmien puutarha Palmakon avulla.


Onko Palmakon tuotteet ympäristöystävällisiä ja kestäviä?

Palmakon tuotteet on valmistettu laadukkaasta ja hyvin kuivatusta pohjoismaisesta kuusesta. Tuotemerkki edistää kestävää metsätaloutta ja on FSC-sertifioitu (Forest Stewardship Council). Palmakon tuotteet on myös mukautettu kaikkiin vuodenaikoihin ja erilaisiin ilmasto-olosuhteisiin. Voit siis valita Palmakon hyvällä omallatunnolla ja nauttia ostoksestasi pitkään.

3 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja