Scan Lamps

Scan Lamps – kestävää valaistusta

Scan Lamps on tuotemerkki, joka valmistaa ja kehittelee valaisimia, joilla sinä saat lisää valoa elämääsi ja kotiisi. Valikoimasta löydät edulliset valaisimet kodin jokaiseen tilaan ja jokaiseen tilanteeseen.

Laadukkaasti suunniteltuja lamppuja joka huoneeseen

Scan Lamps on jo vuodesta 1983 valmistanut kestäviä valaisintuotteita. Scan Lamps yhdistyi vuonna 2005 Aneta-nimiseen yritykseen, jonka tuotekehittely tapahtuu Växjössä, Ruotsissa. Nykyään tuotemerkin valikoimaan kuuluu laadukkaasti suunniteltuja valaisimia kaikkiin tiloihin. Valikoimassa on moderneja ja tyyliltään näyttäviä valaisimia, kuten myös tyyliltään klassisia lamppua. Kaikkea, jotta sinä löytäisit juuri omaan kotiisi ja tyyliisi sopivan valaisimen. Scan Lamps on tunnettu seinävalaisimistaan ja kattovalaisimistaan, mutta heiltä löytyy myös pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia. Valikoimasta löytyy valaisin jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen.

Scan Lamps -valikoiman suosittu valaisinsarja

Scan Lampsin valikoimaan kuuluvat muun muassa seuraavat suositut sarjat: Molekyl, Bow ja Carpatica. Molekyl sarjaan kuuluu kattovalaisimia, seinävalaisimia ja pöytävalaisimia. Yhteistä sarjan valaisimille on se, että ne koostuvat eri tavalla yhdistetyistä lasipalloista. Valaisimia on saatavana erimateriaalista valmistettuina ja usean värisinä. Sarjan lamput ovat tyylikkäitä ja sopivat useimpiin koteihin. Yhdistele eri valaisimia yhteen ja luo näin ilmeeltään yhtenäinen kokonaisuus niin, että kaikki kodin valaistustarpeet täyttyvät.

15 edullista tuotetta
brandBanner
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä