1206911(1).jpg

Småland

Småland by Hilding Anders

Edullisia, mukavia ja laadukkaita sänkyjä – yhdessä Småland by Hildingin kanssa. Kaikki sängyt valmistetaan Rydaholmissa Smoolannissa ja niitä on saatavana monen kokoisina. Valitse joko medium tai kiinteä mukavuus, ja jokin useista ajattomista väreistä.

Småland by Hilding Anders

Kaikki tuotemerkin sängyt valmistetaan Rydaholmissa Smoolannissa ja niitä on saatavana monen kokoisina. Valitse joko medium tai kiinteä mukavuus, ja jokin useista ajattomista väreistä.

Laajan ja laadukkaan jenkkisänkyvalikoiman lisäksi Småland Hildingin valikoimaan kuuluu edullisia sänkytarvikkeita, kuten sängynpäätyjä, sängynjalkoja ja tyynyjä. Niiden avulla saat makuuhuoneen sisustuksesta yhtenäisen. Småland by Hilding Andersin tuotteet valmistetaan Ruotsissa, mikä takaa niiden laadukkaan suunnittelun, mukavuuden ja skandinaavisen tyylikkyyden.

Nuku kuin pilvellä – joka yö

Småland by Hilding Andersin valikoimaan kuuluu sänkyjä ja sänkytarvikkeita, joten sinun on helppo löytää juuri itsellesi parhaiten sopiva sänky. Hilding auttaa sinua luomaan parhaat mahdolliset olosuhteet hyvälle unelle.

Takuu

Kaikilla sängyillä on 10 vuoden takuu, joka kattaa runko- ja jousivauriot.

36 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Väri
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja