Stjärnbädden

Stjärnbädden – mukavuutta ja tyyliä samassa sängyssä

Stjärnbädden on Euroopan suurin sänkyalan yritys, jonka valikoimaan kuuluu kaikenlaisia ja kaikenkokoisia sänkyjä. Stjärnbädden-vuoteet ovat ainutlaatuisen mukavia ja erittäin laadukkaita.

Euroopan suurin sänkyalan yritys

Laajan runkosänky-, jenkkisänky- ja säätösänkyvalikoiman lisäksi Stjärnbäddenillä on valikoimassaan sänkytarvikkeita, kuten sängynpäätyjä, sängynjalkoja ja tyynyjä. Kaikki Stjärnbädden-sängyt valmistetaan yrityksen omalla sänkytehtaalla Ruotsin Rydaholmissa, missä työhönsä sitoutuneille, taitaville sängyntekijöille on kunnia-asia tehdä laadukkaita sänkyjä ja niiden lisäosia.


Stjärnbäddenin laajasta sänkyvalikoimasta sinun on helppo löytää juuri itsellesi sopiva sänky! Valikoimaan kuuluu paljon erilaisia sänkyjä. Valitse runkosänky, jenkkisänky, säätösänky tai sänky säilytystilalla. Lisäksi Stjärnbäddenillä on paljon erilaisia sänkyjen lisäosia, kuten tyylikkäitä sängynpäätyjä, sängynjalkoja ja tyynyjä.


Sängyt, joilla saat makuuhuoneeseen uuden ilmeen!

Stjärnbädden-sängyille on ainutlaatuista se, että ne sopivat erinomaisesti pohjoismaiseen elämäntyyliin ja nukkumistottumuksiin. Tämä näkyy kaikissa Stjärnbäddenin tuotteissa, niin niiden laadussa, mukavuudessa kuin tyylissäkin. Kaikki sängyt ovat muotokieleltään modernin skandinaavisia, minkä ansiosta ne sopivat todella hyvin pohjoismaiseen kotiin.


Stjärnbäddenin sänkyjen rakenne ja materiaalit poikkeavat muista markkinoilla olevista sängyistä. Stjärnbädden-sängyt vievät nukkumismukavuuden täysin uudelle tasolle! Stjärnbädden käyttää sängyissään MLB- eli Multi Layer Bed -tekniikkaa, joka on uusi ja innovatiivinen tapa rakentaa sänkyjä. Yritys käyttää sängyissään vain laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat sänkyjen laadukkuuden ja erinomaisen makuumukavuuden.


Voit ostaa Stjärnbädden-sängyn turvallisin mielin! Koko Stjärnbäddenin toiminta on ISO-sertifioitua, niin laadun kuin ympäristönkin puolesta. Sänkyjen puurungot valmistetaan FSC®-merkitystä puusta ja kaikilla verhoilukankailla Ökotex-merkki.

12 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja