TEMAHOME

Temahome – designtyylisten huonekalujen ajatuksena kestävyys

Temahome valmistaa laadukkaita ja kestäviä huonekaluja, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa keskitytään kestävyyteen koko tuotteen elinkaaren osalta. Huonekaluille on ominaista modernin pelkistetty skandinaavinen tyyli ja sileät pinnat sekä luonnonläheinen ja rauhallinen ilme.

Palkittuja huonekaluja vuodesta 1961

Temahome on yli 50 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut huonekaluja, jotka ovat suosittuja ympäri maailman. Yrityksen kotipaikka on Ranskan Annecyssa, jossa sijatsee myös osa yrityksen tehtaista. Sieltä huonekaluja viedään ympäri maailmaa. Huonekalut saavat inspiraationsa luonnosta ja eri kulttuureista, mikä näkyy yrityksen innovatiivisessa huonekalusuunnittelussa. Temahome on vuosien varrella voittanut useita arvostettuja palkintoja kekseliäästä suunnittelustaan ja kestävän kehityksen huomioimasta tuotannostaan.


Tavoitteena kestävyys

Kestävyys on koko yrityksen toiminnan avainsanoja – materiaalivalinnoista valmiiseen tuotteeseen. Temahome on tarkka siitä, että heidän suunnittelu- ja valmistusprosessinsa ovat läpinäkyviä niin, että jokainen kuluttaja voi tuntea olonsa turvalliseksi ostaessaan yrityksen tuotteita. Tuotteet valmistetaan huolellisesti tarkoin valikoidusta puumateriaaleista, jotka on kasvatettu vastuullisesti. Luonnosta välittäminen näkyy yrityksen tuotteissa muun muassa luonnonläheisissä väreissä, sileistä ja kiiltävissä puupinnoissa, jotka antavat huonekaluille rauhallisen ilmeen luoden kodin sisustukseen harmoniaa.


Temahomen suosikit Trademaxilla

Trademaxin valikoimasta löytyy useita suosittuja Temahome-sarjoja, kuten Vandras, ja varsinkin Vandras sivupöydät ja senkit. Minimalistisia linjoja yhdistettynä kauniisiin puumateriaaleihin ja vaaleisiin, pehmeisiin värisävyihin. Sarjan kalusteissa kaiken keskipisteenä on toiminnallisuus, jolloin raja avoimen ja suljetun säilytystilan välillä häviää. Luo Temahomen kalusteilla kotiisi skandityylisen harmooninen ja yhteinäinen sisustus!

346 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Nostettava ja laskettava
Säilytystyyppi
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Tyyli
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja