Tempur

TEMPUR – uskomatonta mukavuutta

Kansainvälinen tuotemerkki TEMPUR tarjoaa valikoimassaan patjoja ja tyynyjä loistaviin yöuniin. Tuotteet valmistetaan materiaalista, joka oton solurakenteensa ansiosta mukautuu hyvin vartalon muotoihin ja antaa parhaan mahdollisen tuen ja mukavuuden.

TEMPUR – patjoja ja tyynyjä erinomaisiin uniin

Tunnettu TEMPUR on maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka myy tuotteitaan yli 80 maassa. TEMPUR valmistaa patjoja ja tyynyjä, jotka on valmistettu ainutlaatuisesta materiaalista, joka mukailee vartaloa ja sen muotoja antaen samalla keholle sen tarvitseman tuen. Monet univaikeuksista kärsivät henkilöt ovat saaneet apua TEMPURin mukavista tuotteista. Trademaxin valikoimasta löydät useita suosittuja TEMPUR-tuotteita, kuten Original Supreme Patja ja Cloud Supreme Patja Cool touch -ominaisuudella.


TEMPUR patja antaa:

  • Lievitystä vartalon paineen tunteeseen
  • Pitkäikäisen patjan
  • Hyvän liikkeiden vaimennuksen
  • Ainutlaatuisen vartalon tuen


Täydelliset unet TEMPUR-patjalla

Syitä huonolle nukkumiselle voi olla useita. Ehkäpä heräilet vierustoverin liikkeisiin, tai kärsit selkä- tai niskakivuista? TEMPUR on auttanut lukemattomia asiakkaitaan rentoutumaan ja nukkumaan rauhallisesti.


Laatu ja mukavuus ovat yhtä tärkeitä

Laatu on yksi TEMPURin avainsanoista, ja siksi kaikki patjat testataan tarkasti. TEMPUR-materiaalin ainutlaatuinen solurakenne koostuu toisiinsa liittyvistä viskoelastisista avoimista soluista, joiden ansiosta patjat pystyvät poistamaan ylimääräistä painetta ja antavat keholle erinomaista tukea. Ei siis ole ollenkaan ihme, että TEMPUR on ainoa sänkyvalmistaja, joka on saanut amerikkalaisen avaruusjärjestön (U.S Space Foundation) sertifikaatin.

12 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Toiminto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja