Thuka

Thuka – lastenkalusteita vuodesta 1972

Thuka on yli 40 vuoden ajan valmistanut laadukkaita ja tarkoin suunniteltuja lastenkalusteita. Thukan valikoimasta löydät kaikkea lastenhuoneeseen – sängyistä sisustustuotteisiin! Thukan tuotteille on ominaista kestävyys, käytännöllisyys, leikkisyys ja edullisuus.

Lastenkalusteita skandinaaviseen makuun ja tyyliin

Thuka perustettiin Tanskassa vuonna 1972. Yritys erikoistui kehittämään skandinaaviseen makuun sopivia moderneja kalusteita ja sisustusratkaisuja lastenhuoneisiin. Thukan tuotteet on suunniteltu vastaamaan lasten jatkuvia kehitystarpeita ja luomaan turvallinen ja stimuloiva ympäristö.


Myrkyttömiä huonekaluja lastenhuoneeseen

Thukan visio on tarjota kestäviä sisustusratkaisuja, jotka stimuloivat ja edistävät lasten kehitystä. Yritys on tarkka siitä, mitä materiaaleja heidän tuotteidensa valmistuksessa käytetään. Tuotteita valmistetaan kolmessa omassa tehtaassa Euroopassa huolella valituista materiaaleista, kuten mänty, koivu ja MDF. Lisäksi Thukalla on Aasiassa oma tekstiilituotantolinja, jotta voidaan varmistaa, että kaikki kalusteissa ja sisustustuotteissa käytetyt tekstiilit ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä.


Jos etsit myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä, turvallisia ja laadukkaita lastenkalusteita, valitse Thukan lastenkalusteet!

38 edullista tuotetta
Valinta
Black Friday
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Black Friday
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä