Thuka

Thuka – lastenkalusteita vuodesta 1972

Thuka on yli 40 vuoden ajan valmistanut laadukkaita ja tarkoin suunniteltuja lastenkalusteita. Thukan valikoimasta löydät kaikkea lastenhuoneeseen – sängyistä sisustustuotteisiin! Thukan tuotteille on ominaista kestävyys, käytännöllisyys, leikkisyys ja edullisuus.

Lastenkalusteita skandinaaviseen makuun ja tyyliin

Thuka perustettiin Tanskassa vuonna 1972. Yritys erikoistui kehittämään skandinaaviseen makuun sopivia moderneja kalusteita ja sisustusratkaisuja lastenhuoneisiin. Thukan tuotteet on suunniteltu vastaamaan lasten jatkuvia kehitystarpeita ja luomaan turvallinen ja stimuloiva ympäristö.


Myrkyttömiä huonekaluja lastenhuoneeseen

Thukan visio on tarjota kestäviä sisustusratkaisuja, jotka stimuloivat ja edistävät lasten kehitystä. Yritys on tarkka siitä, mitä materiaaleja heidän tuotteidensa valmistuksessa käytetään. Tuotteita valmistetaan kolmessa omassa tehtaassa Euroopassa huolella valituista materiaaleista, kuten mänty, koivu ja MDF. Lisäksi Thukalla on Aasiassa oma tekstiilituotantolinja, jotta voidaan varmistaa, että kaikki kalusteissa ja sisustustuotteissa käytetyt tekstiilit ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä.


Jos etsit myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä, turvallisia ja laadukkaita lastenkalusteita, valitse Thukan lastenkalusteet!

1 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Väri
Materiaalityyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja