WE DO WOOD

We do wood – kestävää tanskalaista designia

We do wood on kööpenhaminalainen huonekalualan yritys, jonka päämääränä on valmistaa tyyliltään klassisen tanskalaisia, laadukkaita ja ajattomia huonekaluja ainoastaan 100% sertifioidusta bambusta. We do wood toimittaa huonekaluja, jotka ovat laadukkaita ja ajattomia, ja joiden koko valmistusketjussa on huomioitu kestävä kehitys ja ympäristöarvot.

We do wood – huonekalut ja sisustustuotteet, joka kestävät aikaa

We do wood suunnittelee ja valmistaa tyyliltään skandinaavisia huonekaluja, jotka kestävät aikaa ja trendien vaihtumista. Tärkeä osa kestävyysajattelua on se, että ostaessasi uuden huonekalun, voit olla varma, että se on suunniteltu kestämään ja se on valmistettu luontoystävällisistä materiaaleista luontoystävällisesti, jolloin se kestää laadullisesti ja tyylillisesti vuodesta toiseen. We do Wood on onnistunut suunnittelemaan ja valmistamaan huonekaluja, jotka ovat samalla kertaa trendikkäitä ja ajattomia.


We do wood – kestävän kehityksen vuosikymmen

We do wood perustettin Kööpenhaminassa vuonna 2011. Yrityksen visiona on yhdistää kestävyys ja ensiluokkainen suunnittelu ja design. Yritys valmistaa huonekalunsa ympäristöystävällisestä bambusta, joka on kasvatettu sertifioiduilla plantaaseilla ilman kemikaaleja, torjunta-aineita, rikkakasvimyrkkyjä ja lannoitteita. Tämä ilmenee puun kauniina kiiltona. Tästä kauniista puusta valmistetut huonekalut ovat suunnittelultaan luonnollisia ja yksinkertaisia. We do woodin kauniilla huonekaluilla luot kotiin rauhallisen tunnelman, ilman huonoa omaatuntoa!


“Because We Do Wood is not just about furniture - it's also about respect, changes and common sense.”

1 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja