Colorado Premium Maanpinta-allas

490/450 cm

Tuotenumero: 106874
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys490 cm
Pituus490 cm
Halkaisija490 cm
Korkeus120 cm
Sisähalkaisija450 cm
Materiaali
MateriaaliMäntyMassiivipuu
Yleistä
TuotemerkkiChemoform
SarjaColorado
Väri
Altaan tyyppiMaan pinnalle asetettava
Tilavuus (l)17400 L
Terässeinämä0,4mm
Vuori0,3mm
Ylä- ja alakiskotPVC
Teline24 cm
Puurunko22 mm
UlkonäköPuu

Tuotetiedot

Omaan uima-altaaseen pulahtaminen on täydellinen tapa viilentää itseäsi kuumana kesäpäivänä. Omassa uima-altaassa uiminen on paras ja yksinkertaisin tapa nauttia suomen kesän tarjoamista kauniista päivistä - omassa puutarhassa. Colorado on erittäin vankkarakenteinen puuverhoiltu ja teräsrunkoinen uima-allas. Allas sopii pihaan erinomaisesi puuverhoilunsa vuoksi. 

Kokoamisohjeet
Altaanrunko koostuu 0,4 mm paksuisesta terässeinämästä, joka on verhoiltu painekäsitellyllä männyllä lisätuen tuomiseksi. Kokoa allas vain tasaiselle alustealle. Aseta alimmaiseksi pohjasuojamatto (ei sisälly toimitukseen) ja alakiskot, joihin asennetaan altaan terässeinämät, jotka ruuvatan yhteen. 0,3 mm paksuinen vuoraus kiinnitetään altaan reunaan. Colorado uima-allas toimitetaan kokonaisena settinä, joten jopa puuverhoilu on helppo ja yksinkertainen asentaa. Puurunko on painekäsiteltyä massiivimäntyä 22 mm, joka tulee lakata tai öljytä. Altaan reunus on 24 cm leveä ja altaan tukevuutta ja tyylikkyyttä lisää sen reunoilla olevat pystysuorat puulistat.

Uima-allas sisältää
- Hiekkasuodatinlaite 4 m³/h
Pintaventtiilin ja ulostulon
Allasletkun
- Suodatushiekka
- Portaat 2x3 askelmalla
Allasuoja (vedetään altaan päälle ja kiinnitetään kuminauhoilla)

Yleistä
- Altaan toimintoja tai ulkonäöllisiä ominaisuuksia on mahdollista muokata. Voit hankkia altaaseen esimerkiksi puupaneelin altaan ulkopuolelle tai asentaa siihen ruostumattomasta teräksestä valmistetut portaat tai aurinkokeräimen.
HUOM! Asenna allas aina pohjasuojamaton päälle, joka suojaa altaasi pohjaa ja sen vuorausta teräviltä esineiltä. Vuorauksen takuu ei koske altaita, jotka eivät ole asennettu pohjasuojamaton päälle. 

pdf_icon.jpg
Klikkaa tästä nähdäksesi asennusohjeet

Tuotemerkki

Chemoform

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00