Salton Exclusive 916

Upotettu allas

Tuotenumero: 106891
Valitse oheistuotteet
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys460 cm
Pituus916 cm
Korkeus150 cm
Yleistä
TuotemerkkiChemoform
SarjaSalton Exclusive
Väri
Altaan tyyppiUpotettava
Altaan muotoOvaali
Tilavuus (l)52000 L
TerässeinämäValkoinen0,8mm
Vuori0,6mmAdriansininen PVC

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Omassa uima-altaassa viilentyminen kuumana kesäpäivänä on ylellistä ja ihanaa. Salton Exclusive on ylellinen uima-allas, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja se on 150 cm syvä. Hemmottele itseäsi ja rakenna pihaasi oma uima-allas, jossa voit nauttia kesästä vuosi toisensa jälkeen. 

Asennusohjeet
Terässeinämä on 0,8 mm paksu, sinkitty, lakattu ja vuorattu muovikerroksella myös ulkopuolelta, joka tekee pinnasta kestävän ja takaa altaalle pitkän käyttöiän. Allarakenteesta tulee vähintään 2/3 upottaa maahan ja se tarvitsee tukimuurit suorille sivuilleen. Terässeinämän kiinnitys tapahtuu profiloidulla listalla eikä sitä tarvitse ruuvata kiinni, mikä tekee altaan kokoamisesta helpompaa. Sininen vuoraus on 0,6 mm paksu ja se on valmistettu kylmä- ja uv-kestävästä PVC-muovista. Vuoraus kiinnitetään altaan seinämään yläkiskolla, joka varmistaa, että se asettuu altaaseen oikein. Vuorauksen kiinnitus helpottaa sen vaihtoa tarvittaessa. Altaan mukana toimitetaan kokoamisohjeet sisältävä DVD-levy. 

Toimitus sisältää
- 11 m³/h korkealaatuisen ja luotettavan hiekkasuodattimen
Täyttö- ja tyhjennysventtiilit
Pohjasuojamaton
- Kokoamisohje-DVD
- Ruostumattomasta teräksestä valmistetut portaat, joiden askelmissa on liukuesteet
- Aloituspakkauksen veden hoitoon
- Hiekkasuodattimen
- Suodatintarvikkeet: allasletku ja liittimet
6 vuoden takuu terässeinämälle

Yleistä
- Ylellinen, 150 cm syvä ja ovaalinmuotoinen uima-allas ja sen tarvikkeet. Altaan rakenne ja lisäosat tekevät tästä allaspaketista täydellisen ja kestävän. Uima-altaan paksu ja vankka terässeinämä ja paksu vuoraus tekevät tästä uima-altaasta kovaa käyttöä kestävän ja luotettavan. 
- Allaspaketti sisältää tarvikkeet uima-altaan ja uimaveden hoitamiseen. Allasta voi täydentää vielä esimerkiksi lämmittimellä. Tämä uima-allas täyttää kaikki maahan upotettavalta uima-altaalta tarvittavat ominaisuudet ja se on pitkäikäinen sijoitus.

Tuotemerkki

Chemoform

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00