Koirien kalusteet

697 kpl tuotetta
1907555(1).jpg

Onko koiran sohva helppohoitoinen?

Kyllä, lemmikkisi sohva on sekä tukeva että mukava, ja se on verhoiltu keinonahalla ja plyysillä. Siinä koiralle on oma, mukava paikka ja sinä pääset eroon omalla sohvallasi olevista koirankarvoista. Päällinen on pestävä. Lemmikkisohva sopii yhtä hyvin koiralle kuin kissallekin.

Millainen koira-aitauksen rakenne on?

Voit valita esimerkiksi suuren verkkoaidallisen aitauksen, jossa on lukittava ovi. Voit valita myös aitauksen, joka koostuu 80 cm leveistä paneeleista, jotka voit asentaa haluamaasi muotoon.

Onko olemassa katollisia koira-aitauksia?

Kyllä, valikoimassamme on aitauksia, joissa on avoin kattorakenne tai polyeteenikatto, joka on tulenkestävä ja UV-suojattu. Näin koirat voivat olla ulkona ja samalla suojautua sateelta, auringonpaisteelta ja tuulelta. Osta edullinen koira-aitaus Trademaxilta.

Onko koiralle saatavana koppia tai polkupyörävaunua?

Kyllä, meiltä saat kyllästetystä puusta valmistetut koirankopit, jotka ovat kestäviä ja kestävät säävaihteluita. Avautuvan katon ansiosta kopin siivoaminen on helppoa. Polkupyörävaunussa on pikalukitus, pehmeä jousitus ja verkosta valmistetut sivuseinät, joten koirasi voi matkustaa mukavasti mukanasi raikkaasta ilmasta nauttien.
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Säädettävä
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä