Lintu

67 kpl tuotetta
1949485(1).jpg
Kaikenlaiset linnut ovat mukavia lemmikkejä. Lemmikkilintuelämä voi olla papukaijojen räksytystä, kanarialintujen pientä viserrystä tai muutama silkkikananpoika puutarhassa. Mikä tahansa lintu saa sydämesi sirkuttamaan, löydät meiltä Trademaxilta edulliset tarvikkeet lintujen hoitoon.

Kun on aika hankkia lintu, meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet

Miten opetan lintuni puhumaan?

Jos lintusi on papukaija, helpoin tapa opettaa se puhumaan on laittaa se yhteen toisen papukaijan kanssa, joka osaa jo puhua. Näin uusi lintu alkaa matkia toista. Jos sen sijaan haluat opettaa lintua alusta alkaen itse, on kyse suurilta osin kärsivällisyydestä. Sinun on varmistettava, että lintusi viihtyy ja tuntee olonsa turvalliseksi. Oppituntien aikana sinun on peitettävä häkin kolme sivua niin, että lintu näkee vain sinut. Valitse sitten yksinkertainen, lyhyt lause, jossa on paljon konsonantteja.

Saanko pitää lintuja puutarhassani?

Kysymykseen ei ole yhtä ainoaa vastausta, sillä se riippuu sekä lintulajista että asuinpaikasta. Kanarialintuhäkki puutarhassasi ei todennäköisesti häiritse naapureita asuinpaikasta riippumatta. Mutta jos sinulla on kanalauma, jossa on kiekuva kukko, ja asut rivitaloalueella, kohtaat todennäköisesti ongelmia. Yleisesti ottaen kanoja ei kannata hankkia tiheään asutulle alueelle.

Minkä linnun valitsisin?

Jos haluat ensisijaisesti seuraa, kanarialintupari on hyvä vaihtoehto. Jos haluat hyötyeläimen ja asut hieman syrjemmässä, pari kanaa voisi olla mukava vaihtoehto. Kanat munivat munia myös ilman kukkoa, joten voit saada maukkaita aamiaismunia ilman, että kukaan herättää sinut aamulla kukonlaulun aikaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä