Leikkimökit

92 kpl tuotetta
Kampanja
e1fab6f0d2ad843a3fd00cf81309f4354e44c8d3.jpg

Trademaxin leikkimökistä lapsesi saavat ihan oman valtakuntansa. Leikkimökki on paikka mielikuvitukselle ja leikeille, ja se saa aikaan paljon iloa ja naurua. Trademaxin valikoimasta löydät sekä muovista että puusta valmistetut leikkimökit. Kokovaihtoehtoja on useita, joten löydät varmasti mallin, joka sopii juuri teille.

Minne leikkimökin voi sijoittaa?

Trademaxin leikkimökit voi sijoittaa sekä sisätiloihin että ulos pihalle. Voitte siis perheen kesken valita leikkimökille juuri oikean paikan. Valikoimamme leikkimökit ovat laadukkaita ja valmistettu materiaaleista, jotka kestävät ulkona säiden vaikutukset, niin tuulen kuin sateenkin.

Minkä kokoinen leikkimökki kannattaa valita?

Valitse leikkimökki ajattelemalla minne leikkimökki on tarkoitus sijoittaa ja kuinka monen lapsen siellä on tarkoitus leikkiä. Saattaa olla hyvä idea merkitä leikkimökin suunniteltu paikka ennen mökin valintaa, ja vertailla eri mittoja tuolla kyseisellä paikalla niin, että saa paremman kuvan siitä, miten suuren tilan leikkimökki tulee viemään. Suuri leikkimökki sopii perheille, joissa on paljon leikkijöitä, kun taas pienemmän leikkimökin voi sijoittaa myös sisätiloihin.

Eivätkö leikkimökit ole kalliita?

Trademax tarjoaa valikoimassaan edullisia ja laadukkaita leikkimökkejä, sillä emme käytä toiminnassamme turhia välikäsiä, jotka nostaisivat turhaan tuotteiden hintoja. Trademaxiltä löydät leikkimökit, jotka tarjoavat paikan leikkeihin ja seikkailuihin moniksi vuosiksi eteenpäin.

Voinko ostaa leikkimökin netistä?

Totta kai. Voit helposti tutustua koko laajaan mallistoomme ja valita oman ja lastesi suosikin. Tilaaminen on helppoa ja turvallista. Uusi leikkimökki on siis vain muutaman klikkauksen päässä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja