categoryTopBlock

Leikkipaikat & ulkoleikkitarvikkeet

490kpl tuotetta
Leikki
Kampanja

Leikkipaikat ja leikkitarvikkeet hauskoille ulkoleikeille

Ulkona leikkiminen kehittää lasten motorisia taitoja mikä on kehityksen kannalta tärkeää. Ulkoleikit ovat usein myös hyvää harjoitusta sosiaaliselle kanssakäymiselle. Lapset voivat hyvin raittiista ilmasta ja haasteista. Leikkipaikan ostaminen on hyvä investointi lapsesi tulevaisuudelle. Trademaxilta löydät laadukkaan ulkoleikkitarvikkeet edullisesti.

Millaisen leikkipaikan valitsen ulkotilaani?

Riippuu paljon siitä millaisista leikeistä lapsesi pitää ja kuinka paljon tilaa teillä on pihalla. Iso leikkipaikka liukumäellä on varmasti hauska lapsellesi, mutta vie myös paljon tilaa. Puinen keinuteline taas vie huomattavasti vähemmän tilaa, mutta ei anna yhtä paljon mahdollisuuksia erilaisille leikelle. Ehkä lapsesi kuitenkin pitää keinumisesta enemmän?

Millainen leikkipaikka sopii parhaiten nuoremmille lapsille?

Nuorille lapsille suosittelemme leikkipaikkoja, jotka ovat maan tasalla. Tämä vähentää pienten onnettomuuksia mahdollisuuden. Vauvakeinu voi myös olla hauska ja siinä nuorikin lapsi pysyy turvallisesti. Voit myös valita leikkipaikan, joka sisältää hiekkalaatikon.

Onko leikkipaikkoja ja leluja vanhemmille lapsille?

Monet tuotteistamme ovat myös tarkoitettu vanhemmille lapsille. Kiipeilytelineet ja keinut viihdyttävät monen ikäisiä lapsia.

Saanko laittaa leikkimökin tontilleni?

Leikkimökkiä ei lasketa kiinteäksi rakennukseksi, joten voit laittaa sellaisen pihallesi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja