Keinu & keinuteline

54 kpl tuotetta
Kampanja
ea31aa1ff60804d552a1783136884e5ff4587215.jpg
Keinumisen aikaan saama kutkuttava tunne vatsassa on aina houkutellut ja houkuttelee edelleen lapsia nauramaan. Kun asennat keinun, annat lapsillesi mahdollisuuden leikkiä ja harjoitella taitojaan yksin, muiden lasten tai aikuisen kanssa.

Leikkikenttä kotipihaan keinuilla ja keinutelineellä

Mihin voin sijoittaa keinun?

Keinu on ankkuroitava hyvin maahan, jotta se on vakaa. Alue sen ympärillä on jätettävä vapaaksi, jotta keinu voi heilua osumatta mihinkään ja jotta keinussa istuvalle mahtuu antamaan vauhtia. Keinuteline kannattaa sijoittaa pehmeälle alustalle, kuten hienorakeiselle hiekalle, jotta mahdollisen keinusta putoamisen aiheuttamilta vammoilta vältytään.

Millaisen keinun valitsisin?

Keinutelineeseen voi asentaa monenlaisia keinuja. Klassisen yksittäisen istuimen lisäksi on olemassa hämähäkkikeinuja, joissa useampi lapsi voi istua, maata tai seistä yhdessä. Todella pienille lapsille on myös vauvakeinuja, joissa on lastenistuimen kaltainen istuin, joka tukee pientä lasta ja estää putoamisen. Kun valitset keinusarjaa, voit myös päättää, haluatko samaan telineeseen yhden vai kaksi keinua.

Voinko vaihtaa keinun keinutelineeseen?

Lapset kasvavat, ja heidän liikkumisen ja jännityksen tarpeensa muuttuvat, ja he tarvitsevat uusia haasteita. Kun olet asentanut keinutelineen, voit helposti vaihtaa siihen laittamasi keinut. Keinut on helppo irrottaa telineestä, joten voit halutessasi ottaa keinuistuimet pois talven ajaksi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja