Jousipyssy, maalitaulu & nuolet

23 kpl tuotetta
26c7da61a7256783432de51a268ce09972fb59c6.jpg
Ennen vanhaan, kun lapset leikkivät jousilla ja nuolilla, he olivat usein intiaaneja, jotka jahtasivat jäniksiä tai peuroja. Nykyään on todennäköisempää, että he leikkivät Nälkäpelin Katnissin kanssa. Ajat muuttuvat, mutta jousilla ja nuolilla leikkiminen on edelleen suosittua. Trademaxin valikoimasta löydät useita hauskoja sarjoja, joissa on lapsille sopivia jousipyssyjä, nuolitauluja ja nuolia.

Aika leikkiä puutarhassa jousella, nuolitaululla ja nuolilla

Onko jousipyssyllä ampuminen vaarallista?

Kaikki Trademaxin jousi- ja nuolisarjat ovat täysin turvallisia. Ne on suunniteltu lapsia ajatellen. Ne eivät sisällä teräviä nuolia, vaan nuolien päässä on imukuppi tai vastaava, jolla ne kiinnittyvät pintoihin. Nuolet eivät myöskään saavuta sellaisia nopeuksia, että ne vahingoittaisivat ketään. Aina kuitenkin kannattaa olla leikeissä varovainen.

Voiko jousipyssyllä ja nuolilla metsästää?

Ei. Jousiamme ja nuoliamme ei voi käyttää minkäänlaiseen metsästykseen. Nuolet eivät voi vahingoittaa ketään. Jos niitä ammutaan kaljupäisin henkilön päähän, hänen ylpeytensä voi mahdollisesti saada kolhun. Mutta herrasmiehen on hyväksyttävä se, jos hän aikoo leikkiä lasten kanssa.

Tarvitaanko nuolitaulua?

Jotta leikkiminen olisi todella hauskaa lapsille, kannattaa hankkia kokonainen setti, jossa on myös nuolitaulu. Taulut on tehty erityisesti settien nuolia varten, jotta ne kiinnittyvät hyvin. Jos käytät pelkkiä nuolia ja jousipyssyä, kannattaa ampua kohti sileää pintaa, sillä nuolien imukuppirakenne toimii vain sileillä pinnoilla. Ampuminen muunlaisia pintoja kohden ei ole hauskaa, sillä nuolet eivät kiinnity niihin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä