Reppu & laukku

3 kpl tuotetta
1470128(2).jpg
Hyvä reppu sopii sinulle täydellisesti, mutta se sopii sen lisäksi myös aktiviteettiin, jossa sitä aiota käyttää. Se voi olla vaellusta, perheen kanssa retkeilyä tai pitkiä matkoja. Riippumatta siitä millaiseen käyttöön olet reppua hankkimassa, löydät varmasti sopivan ja edullisen repun Trademaxin valikoimasta. Valikoimassamme on erikokoisia, eri materiaalista valmistettuja ja erimallisia reppuja. Tervetuloa tutustumaan valtavaan reppuvalikoimaan!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka pakkaan reppuni?

Repun pakkaaminen on melko helppoa, mutta muutamia asioita kannattaa kuitenkin ottaa huomioon. Pakkaa kaikki painava lähimmäksi selkääsi ja kevyt repun pohjalle. Näin tasapaino ja vakaus säilyvät kävellessä. Ne tarvikkeet, jotka pitää olla helposti ja nopeasti saatavilla, kannattaa pakata repun ulko- tai sivutaskuun. Kun pakkaat eri tarkoitukseen tarvittavat tavarat eri pusseihin, on repun järjestyksen ylläpitäminen helpompaa.

Millainen reppu minun kannattaa valita?

Reput voidaan jakaa kolmeen kategoriaan. Jos olet lähdössä päiväretkelle, riittää sinulle varmasti 20-40 litran reppu. Jos kyseessä on pidempi vaellus, on hyvä ottaa selkään reppu, jonka tilavuus on 40-60 litraa. Jos edessä on pitempi matka, tarvitset suuremman repun, jonka tilavuus on 60 litrasta 120 litraan.

Miksi on tärkeää pakata reppu oikein?

Riippumatta retkesi tai matkasi pituudesta tai mukaan otettavan tavaran määrästä, on tärkeää pakata reppu oikein. Jos pakkaat reppusi väärin, on vaarana, että rasitat retken aikana enemmän selkääsi kuin jalkojasi. Silloin on mahdollista, että joudut keskeyttämään reissusi ennen aikojaan. Jos pakkaat reppusi ohjeiden mukaan ja otat huomioon käytännöllisyyden, sinulle ei tule ongelmia pakkaustesi kanssa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä