Toilettilaukku

1 kpl tuotetta
2175809(1).jpg
Meikkipussi tai toalettilaukku on pieni laukku, johon mahtuu kaikki olennainen. Halusitpa sitten toalettilaukun pitämään tavarat järjestyksessä kotona kylpyhuoneessa tai laukun säilyttämään hygieniatarvikkeitasi matkan aikana, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse makusi ja tarpeidesi mukainen meikkipussi tai toalettilaukku laajasta valikoimastamme.

Kaikki tarpeellinen yhteen laukkuun

Minkä kokoinen toalettilaukku minun pitäisi valita?

Kosmetiikkalaukun koko riippuu siitä, haluatko sen olevan meikkilaukku vai sopia isompien puhdistusaine- ja voidepullojen säilytykseen. Kosmetiikkalaukkua valitessasi on tärkeää miettiä, mitä hygienia- ja kauneudenhoitotuotteita yleensä käytät. Jos matkustat, harkitse pienen pussukan hankkimista matkatavaroiden painon vähentämiseksi. Jopa meikkejä on usein saatavilla pienessä koossa, joten kaikki tarvitsemasi mahtuu pienempään meikkipussiin.

Voinko ottaa lentokoneeseen käsimatkatavaroihini matkatarvikkeita?

Lentäessäsi käsimatkatavaroissa saa olla enintään 100 ml nestettä sisältäviä pakkauksia, ja kaikki nestepakkaukset on laitettava erityiseen pussiin. Voit tietysti ottaa myös itse meikkupussin mukaan käsimatkatavaroihisi. Turvallisuusmääräykset koskevat ainoastaan meikkipussisi sisältöä.

Mitä minun pitäisi pitää mielessä, jotta laukkuni pysyisi siistinä?

Varmista, että kaikkien pullojen ja purkkien kannet on ruuvattu tiukasti kiinni, jotta vältyt vuodoilta ja sotkuilta laukussasi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä