Valokuvavalaistus & studiovalaisimet

77 kpl tuotetta
1335659(1).jpg
Valaistus on tärkeä osa valokuvausta. Joskus hyvän valon saaminen ei ole kaikkein helpointa, ja usein luonnonvalo on paras vaihtoehto. Trademaxilta löydät kuitenkin monipuolisen valikoiman studiovalaisimia, joiden avulla voit luoda täydellisen valon.

Mikä on softbox?

Softbox-lampun avulla voit helposti hallita valoa kuvauksen aikana. Etuna on, että voit valita, mihin haluat valoa ja mihin haluat varjoa. Softboxin muotoilun ansiosta valo kulkee suoraan eteenpäin, mikä luo hieman kovempaa valoa.

Voinko ostaa valokuvausvälineitä Trademaxilta?

Trademaxilta löydät välinesarjan, johon kuuluu kaikki, mitä tarvitset onnistuneeseen kuvaukseen. Valaisimien, sateenvarjon, salamavalon, heijastimen ja heijastavan näytön avulla voit olla varma, että studiovalaistuksesta tulee täydellinen. Lisäksi mukana on jalusta, tausta ja kantolaukku, joten näin sinulla on varmasti kasassa kaikki kuvausta varten tarvittava.

Voinko ostaa studiovalaistuksen ja valokuvausvalaistuksen edullisesti Trademaxilta?

Me Trademaxilla haluamme tarjota jokaiselle jotakin. Siksi meillä on monipuolinen valikoima kaikkiin budjetteihin sopivia valaisimia, olivatpa valokuvaustarpeesi mitkä tahansa. Tutustu eri ominaisuuksilla varustettuihin studiovalaisimiin ja tilaa sinulle parhaiten sopiva.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä