Ikkunavalaisin riippuva

3 453 kpl tuotetta
1373406(9).jpg
Kampanja
Ikkunat mielletään helposti suuriksi ja vaikeasti somistettaviksi. Ikkunavalaisimien ripustamisen avulla voit kuitenkin antaa kodillesi kodikkaamman tunnelman. Täydennä ikkunasi kauniilla kasveilla ja verhoilla, jotta kotisi saa lämpimän vaikutelman. Tervetuloa tutustumaan Trademaxin laajaan riippuvien ikkunavalaisimien valikoimaan netissä.

Miten ripustan ikkunalampun siististi?

Jos sinulla on suuri ja leveä ikkuna, kannattaa ripustaa kaksi valaisinta vierekkäin. Tämä antavat ikkunallesi yhtenäisemmän vaikutelman. Pieniin ikkunoihin voit ripustaa pienempiä ikkunavalaisimia, jotka eivät vie tilaa mutta antavat silti kotiin kaunista valoa.

Mistä voin ostaa riippuvan ikkunavalaisimen?

Trademaxilla sinulla on mahdollisuus tutustua laajaan erilaisten valaisimien valikoimaan. Valikoimasta löydät myös roikkuvat ikkunalamput. Riippuva ikkunavalaisin on täydellinen lisä suuriin ikkunoihin, jotka voivat muuten tuntua kylmiltä ja tylsiltä. Sen lisäksi, että valaisin luo kodikkaan tunnelman, se myös piristää kotiasi sekä sisältä että ulkoa.

Kuinka korkealla ikkunavalaisimen pitäisi roikkua?

Jotta voit ripustaa ikkunalampun siististi, sinun on otettava huomioon ikkunan mitat. Koska kaikki ikkunat ovat erimittaisia, on vaikea sanoa tarkasti, kuinka korkealle ikkunavalaisin tulisi ripustaa. Varo, ettet ripusta sitä liian alas, ettei se peitä näkymää. On myös tärkeää, ettei sitä ripusteta liian korkealle, sillä tällöin valo saattaa häikäistä. Paras korkeus löytyy kokeilemalla.

Kuinka kirkas riippuvan ikkunavalaisimen pitäisi olla?

Haluat ikkunaan varmasti miellyttävän, hieman himmeämmän valon. Tunnelmalliselle valaistukselle optimaalinen valovoima on 70-150 lumenia.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja