Ikkunavalaisin

704 kpl tuotetta
Kampanja
  • Moderni
1221381(2).jpg

Trademaxin valikoimasta löytyy joka kotiin sopivia ikkunavalaisimia. Ikkunavalaisimilla on suuri vaikutus huoneen ilmeeseen ja tunnelmaan. Niiden avulla sisustuksesta saa kodikkaan ja kutsuvan. Ikkunavalaisimet näyttävät kauniilta myös ulkoa päin katsottuina. Ne antavat valoa pimeyteen ja toivottavat vieraat tervetulleiksi sisälle lämpimään. Trademaxilta saat erityylisiä, -mallisia ja -värisiä ikkunavaloja. Ikkunavalaisimia on saatavana sekä riippuvina että jalallisina. Osta omasi edullisesti ja helposti Trademaxilta!

Ikkunavalaisimet joka tyyliin

Maailmassa on varmasti melkein yhtä monta ikkunavalaisinmallia kuin on ikkunoita. Siksi olemmekin täällä Trademaxilta koonneet valikoimaamme käytännöllisiä ja tyylikkäitä ikkunavalaisimia, jotta sinun olisi helppo löytää etsimäsi. Etsitkö modernia kuparista valmistettua valaisinta, tai ehkä kromi on enemmän sinun makuusi? Vai pidätkö ylellisestä ja loistavasta kristallista, lasista tai aina takuutyylikkäästä marmorista? Miten olisi luonnonläheinen puu? Mitä ikinä etsit, löydät sen Trademaxilta!

Millainen ikkunavalaisin pitäisi valita?

Se, millainen ikkunavalaisin sinun pitäisi valita, riippuu siitä, millaiseen tilaan ja tarpeeseen olet valaisinta hankkimassa. Totta kai myös oma makusi ratkaisee! Trademaxilta löydät mm. LED-toimiset sekä paristokäyttöiset ikkunavalaisimet.

Riippuvat ikkunavalaisimet

Riippuva ikkunavalaisin on sekä käytännöllinen valaisin että kaunis sisustuksellinen yksityiskohta, joka luo huoneeseen kodikkuutta ja lämmintä tunnelmaa. Valitse oman makusi mukainen valaisin joko romanttisten tai modernien vaihtoehtojen joukosta. Erittäin trendikästä on ripustaa ikkunaan valaisin, jossa on ainoastaan näyttävä, vanhanaikaisen oloinen hehkulamppu, jossa hehkulanka on erityisen näyttävä. Varjostinta ei siis aina tarvita ollenkaan. Tällainen valo sopii niin ikkunaan kuin kattoonkin. Ikkunavalaisimen ripustat helposti ikkunan yläpuolelle kattoon tai tukevaan verhotankoon. Sinulle jää päätettäväksi millä korkeudella valaisin näyttää parhaimmalta. 

Jalalliset ikkunavalaisimet

Jos pidät enemmän jalallisesta ikkunavalaisimesta, löydät meiltä useita malleja, joista valita. Jalallista ikkunavalaisinta on helppo siirrellä paikasta toiseen ja saada näin sisustukseen aina välillä uutta ilmettä. Jalallista ikkunavalaisinta voi käyttää esimerkiksi yöpöydällä, lukunurkkauksessa tai vaikkapa eteisen pöydällä. Näin saat edullisesti uudistettua kotia aina, kun siltä tuntuu. Pienillä muutoksilla voi olla suurikin vaikutus viihtyvyyteen! Varsinkin valaistuksella, ja sitä muuttamalla, tekee ihmeitä huoneen sisustukselle. Ikkunavalaisimet ovat toimiva lisä huoneen yleisvalaistukselle, varsinkin pimeinä vuodenaikoina.

Sisustusvinkkejä

Tyylikkäästä ikkunavalaisimesta on iloa vuosiksi eteenpäin. Voit vaihtaa valaisinta vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Valoisaan aikaan voit käyttää pienempää, ja pimeään vuodenaikaan suurempaa, paremmin valaisevaa valaisinta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli (1)
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja