Kaappi- & työtasovalaistus

15 kpl tuotetta
132260(207).jpg
Kampanja
Kodissa on monia tiloja, jotka tarvitsevat valaistusta. Hyvän keittiövalaistuksen lisäksi voit valaista vitriinikaapit tai asentaa valot keittiön yläkaappien päälle tai alle valaistaksesi työtason. Trademaxilta löydät valaisimet, jotka sopivat jokaiseen kotiin, olipa sisustustyylisi mikä tahansa. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme.

Miksi kaappeja tarvitsee valaista?

Kaappivalaisimet sopivat erinomaisesti tiloihin, joihin ei mahdu isompia valaisimia, mutta joissa tarvitaan valaistusta. Tällaisia voivat olla kirjahyllyvalo, joka valaisee kirjojasi. Keittiön yläkaappien alle voit sijoittaa valaisimet, jotka valaisevat työtason samalla antaen tilaan tunnelmaa. Vaatekaappi voi myös olla järkevä paikka valolle, siten sinun ei tarvitse penkoa pimeässä etsiessäsi oikeita vaatteita. Toisin sanoen johdottomalla kaappivalaisimella on monia käyttötarkoituksia, ja ne voi sijoittaa minne tahansa.

Missä työtasovalaistus toimii?

Sisusta paikat, joissa tarvitset lisävaloa, kuten keittiö tai apukeittiö, käyttämällä valaisimia kaappien välitilassa. Ilmettä sisustukseen saat asentamalla valon kaapin sisään tai sen alle. Tällainen valo piristää tilaa ja tuo siihen tunnelmaa.

Mikä valaistustekniikka on paras työtasojen ja kaappien valaistukseen?

Kannattaa valita LED- tai paristokäyttöinen kaappivalaistus. Sen lisäksi, että se säästää enemmän virtaa kuin halogeenilamput, se myös kestää pidempään. Himmennettävä kaappivalaistus mahdollistaa kirkkauden säätämisen tarpeen mukaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja