1811691(2).jpg
Kampanja

Kuinka parhaiten yhdistän taulun ja sen valaistuksen?

Jos haluat hieman huomaamattomamman valon, voit valita lampun joka sopii tauluun. Valkoinen valaisin yhdistettynä valkoisiin kehyksiin on harmoninen ja huomaamaton. Jos sinulla on kaunis vanhanaikainen kehys, joka on siisti ja upean kullan värinen, voit valita messinkisen tauluvalaisimen. Tällä tavoin korostat taulun vetovoimaa.

Voinko käyttää tauluvalaisimia muuhun tarkoitukseen?

Voit ehdottomasti käyttää valaisimia esimerkiksi spottivaloina suurien kasvien tai muiden esineiden yläpuolella. Voit luoda valoilla lämpimän ilmeen joka antaa huoneelle kokonaan uuden tunnelman. Useampi valonlähde huoneessa luo kotoisan ja sisustetun ilmeen.Voit myös hyödyntää tauluvalaisimia sellaisten valokuvien yläpuolella, joita haluat korostaa. Tai mikset sijoittaisi sitä vaikka peilin yläpuolelle?

Miten minun tulisi suunnata tauluvalaisin parhaan vaikutuksen luomiseksi?

Parhaan vaikutuksen saamiseksi valaisin tulisi asettaa suoraan taulun yläpuolelle ja keskelle taulua. Valaisimen tulisi olla muutama sentti taulun yläpuolella, jotta valo leviää parhaalla tavalla. Jos sinulla on suurempi maalaus, mittaa taulun leveys, jotta voit sovittaa sen maalauksen valoihin. LED taustavalojen etuna on, että niiden teknologia sallii pienikokoisempia muotoja. LED sopii paikkoihin, joihin haluat huomaamattomampaa valaistusta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja