Plafondit

1 000 kpl tuotetta
1855515(7).jpg
Suositut suodatukset

Plafondi on täydellinen ratkaisu valaistukseen silloin, kun valaisin ei saa viedä paljon tilaa. Plafondi on valaisukyvyltään yhtä tehokas kuin muutkin kattovalaisimet, mutta vie pystysuunnassa vain vähän tilaa. Plafondeja käytetään mm. varastoissa, vaatehuoneissa sekä eteisissä. Plafondi sopii hyvin myös olo- ja makuuhuoneen yleisvaloksi. Trademaxilta löydät laajan valikoiman erityylisiä, -värisiä ja -kokoisia plafondeja. 

Valitse oikeanlainen plafondi!

Trademaxin laajasta valikoimasta löytyy plafondi tilaan kuin tilaan ja vaikka kodin joka huoneeseen! Vain mielikuvituksesi on rajana kattoplafondin valintaan. Kotiisi sopivan plafondin valintaan vaikuttaa huoneen sisustustyyli ja tietysti sinun oma makusi. Valikoimastamme löytyy moderneja kromisia, teräksisiä ja alumiinisia plafondeja sekä perinteisempään makuun sopivia, ylellisiä kristalliplafondeja. Valikoimassa on myös erilaisin kuvioin koristeltuja plafondeja, jotka antavat huoneelle persoonallisuutta.

Vinkkejä plafondin valintaan

Eteiseen voit valita näyttävän plafondin, joka myös valaisee erinomaisesti. Upealla ulkonäöllään se toivottaa vieraat tervetulleiksi. Kaiken keskipisteenä oleva, upea plafondi huomataan. Saatat haluta olohuoneeseen hieman kimallusta ja luksusta. Silloin valaisimeksi kannattaa valita kristallein koristeltu plafondi. Tai onko trendikäs kuparista tai messingistä valmistettu plafondi enemmän sinun makuusi? Jos, niin silloin valitset tietenkin sellaisen. Jos haluat vain erinomaisen, huomaamattoman valonlähteen, kannattaa valita malliltaan yksinkertainen valaisin. Etsit sitten millaista plafondia tahansa, löydät sen meiltä!

Yleensä plafondi asennetaan kattokoukkuun. Osaa plafondeista voidaan käyttää myös seinävalaisimina.

Millainen polttimo?

Trademaxin valikoimassa on useita LED-plafondeja. Perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna LED-lamput ovat ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. Valitsemalla LED-plafondin säästät luontoa ja lompakkoa. Loistavaa, eikö totta? Tavallisiin plafondeihin sopii polttimoiksi useimmat LED-lamput sekä energiansäästölamput. Trademaxilla on valtavasti edullisia plafondeja. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus nopeasti ja helposti jo tänään! 

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä