Riippuvalaisimet

3 428 kpl tuotetta
1373406(9).jpg
Kampanja
Riippuvalaisimet ovat osa kodin valaistuksen perustaa, jonka avulla vaikutetaan asunnon ilmeeseen ja mukavuuteen. Uusia valaisimia hankittaessa tulee ottaa huomioon asunnon koko, huoneiden käyttötarkoitus ja sisustuksen tyylisuunta. Olo- ja makuuhuoneissa yleisvalaistus voi olla pehmeämpi kuin vaikkapa keittiössä, jossa työskennellään paljon, ja tarvitaan siksi enemmän valotehoa. Erityyppiset ratkaisut voivat antaa huoneelle ja sisustukselle täysin erilaisen ilmeen, siksi kodin valaisinten valintaan kannattaa paneutua huolella. Ostaessasi riippuvalaisimet Trademaxin verkkokaupasta, sinulla on mahdollisuus vertailla eri malleja ja päättää rauhassa, mikä riippuvalaisimista on oikea juuri sinun kotiisi.

Laadukkaat ja tyylikkäät riippuvalaisimet

Minkälaisen riippuvalaisimen hankin?

Modernit riippuvalaisimet on yleensä helppo asentaa myös itse, jos asunto on varustettu nykyaikaisilla valaisinten pohjilla. Asennukseksi riittää useimmiten pelkkä mukana seuraavan pistokkeen kiinnitys suoraan katon pistorasiaan. Sähköasentaja on hyvä kutsua paikalle aina, jos asunto on vanha ja halutaan tarkistaa valaisinten asennuspaikkojen sähköliittimien kunto. Sähköasennusten tekeminen on luvanvaraista toimintaa, joten ammattilainen on kutsuttava aina, jos joudutaan tekemään uusia asennuksia. Kun hankitaan riippuvalaisin netistä, pitää muistaa tarkistaa vaadittu tehontarve ja asennuksen laatu. Nykyaikaisissa asunnoissa riippuvalaisinten vaihtaminen ei yleensä aiheuta juurikaan ongelmia, vaan asunnon ilmettä on helppo muuttaa.

Voinko asentaa riippuvalaisimen itse?

Valaisinten maailma on jännittävä ja monipuolinen. Riippuvalaisimet ovat ryhmänä todella laaja ja erilaisia tuotteita löytyy joka lähtöön. Mieti ennen valaisinten hankintaa millaista tunnelmaa haluat kotisi viestittävän, tarvitaanko kirkkaita työvaloja vai lämpöä huokuvaa pehmeää valoa. Vanhassa arvokkaassa asunnossa klassiset riippuvalaisinmallit ovat paikallaan, kun taas perheen nuorisolle sopivat modernit, siistit riippuvalaisimet, joita löytyy joka makuun. Olohuoneeseen voidaan valita näyttäviä, tyyliin sopivia luomuksia ja ruokailutilaan taas sopivat rauhallisen tyylikkäät pöydän päälle laskeutuvat riippuvat valaisimet. Pelkällä valaisimen vaihdolla saa huoneen ilmeen uusittua hetkessä aivan erinäköiseksi. Valaistus onkin yksi tärkeimpiä elementtejä kodin tyylin luomisessa. Valoilla ja valaisimilla leikittely on hauskaa, ja muutos on välittömästi nähtävissä, kun vaihdat kodin valaisimia erilaisiin. Nettiaikana on helppo tutustua verkkokauppojen valikoimiin ja tilaaminen onnistuu kätevästi vaikka omalta kotisohvalta. Parhaassa tapauksessa saat uudet valaisimet kotiisi jo muutamassa päivässä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja