Työvalaisimet

35 kpl tuotetta
Kampanja
3cc20eceaacfcfa93d55f0531220b9699a82f987.jpg

Työpöytävalaisimella voi olla suuri merkitys kotisi ilmeeseen. Siksi me Trademaxilla tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisiva valaisimia. Työpöytävalaisin auttaa sinua luomaan kotiisi mukavamman työympäristön. Löydät meiltä edulliset työpöytälamput kirjoituspöydän valaisemiseen.

Millainen kirjoituspöytävalaisin minun pitäisi hankkia?

Meiltä löydät erityyliset ja eriväriset kirjoituspöytävalaisimet - miten siis olisi vaikka valkoinen kirjoituspöytävalaisin tai ehkäpä vihreä? Meillä on täydellinen valaisin juuri sinulle. Yksi asia, joka kannattaa ottaa huomioon lampun valinnassa on oikeanlainen valo - varsinkin, jos työskentelet paljon kotoa käsin. Meiltä voit ostaa edullisen pöytävalaisimen.

Miten sisustan kirjoituspöytävalaisimella?

Valaisin on tärkeä osa kotiasi, ei vain valaistuksen osalta, vaan myös sisustuksellisesti. Koti ei näytä oikealta, jos sitä ei ole valaistu oikein erilaisilla ja erityyppisillä valaisimilla - kuten esimerkiksi työpöytävalaisimilla. Kun olet ostamassa edullista kirjoituspöytävaloa Trademaxin nettikaupasta, on tärkeää valita valaisin, joka sopii kotisi olemassa olevaan sisustukseen. Valitse siis tyylillisesti ja värillisesti sinulle sopivin vaihtoehto.

Mitkä ovat LED-valaisimien etuja muihin verrattuna?

LED-lamput ovat ympäristöystävällisempiä ja kestävät käytössä pidempään kuin muut lamput. LED-lamput siis auttavat sinua säästämään energiakuluissa. Voit valita vaikkapa kirjoituspöytävalaisimen, jossa on E27-kannallinen LED-hehkulamppu.

Kumpi on parempi, sävyltään lämmin vai kylmä lamppu?

Keskittymisen kannalta kylmä valo on parempi, joten siksi se on täydellinen juuri työpöytävalaisimeen. Lämmin valo luo enemmän rennon tunnelman, joten sellaisessa valossa voit nauttia hyvästä kirjasta. Valitse se, kumpi vastaa paremmin tarpeitasi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja