Black Friday - Suurin alemme ikinä!

Koe vuoden suurin alepäivä, Black Friday, ja tartu tilaisuuteen ostaa huonekaluja ja sisustustuotteita loistaviin hintoihin. Marraskuun neljäntenä perjantaina lisäämme mahtavia tarjouksia erilaisista huonekaluista ja sisustustuotteista. Me Trademaxilla olemme iloisia, kun voimme tarjota fantastisia tarjouksia loistavilla aleprosenteilla vuoden suurimpana myyntipäivänä. Täältä löydät tietoa mahtavista Black Friday -tarjouksistamme, jotta voit tehdä parhaat löydöt, olit sitten etsimässä erittäin mukavaa sänkyä tai kauniita designlamppuja. Voit myös löytää täydelliset joululahjat Black Friday -tarjouksista, niin itsellesi kuin muillekin. Tutustu suureen valikoimaamme ja valitse lempituotteesi!

5% lisäalennusta vuoden SUURESTA Black Friday alesta!

Tilaa Trademaxin uutiskirje – saat alennuskoodin, joka oikeuttaa 5% lisäalennukseen vuoden suuressa Black Friday -alessa! Alennuskoodi koskee koko valikoimaamme osoitteessa trademax.fi. Lisäksi saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tietoa parhaista Black Friday -tarjouksista. Älä ohita vuoden suurinta hintajuhlaamme!

Mikä Black Friday on?

Black Fridayn juuret ovat Yhdysvalloissa ja se on suurin yksittäinen ostospäivä vuodessa. Neljäs torstai marraskuussa, heti amerikkalaisen kiitospäivän jälkeen, alkaa neljän päivän jättimäinen ostosviikonloppu, kun sadattuhannet ihmiset lähtevät metsästämään alehintoja lukuisista tuotteista. Vaikka Black Friday ei ole virallinen juhlapäivä, monet koulut ja työpaikat ovat kiinni, jotta kansalaisilla olisi mahdollisuus hyödyntää tarjouksia. Koko ostosviikonloppu päättyy Cyber Mondayhin, joka aloittaa joulukuun ostokset. Suomessakin on nykyään tavallista, että kaupat tarjoavat Black Friday-, Black Weekend- ja Cyber Monday -tarjouksia ja niistä onkin tulleet monille yrityksille vuoden suurimmat myyntipäivät.

Milloin Black Friday on?

Merkkaa 29. marraskuuta kalenteriisi ja valmistaudu kovimpaan alejuhlaan ikinä! Voit säästää satoja euroja edullisilla huonekaluilla ja sisustustuotteilla Trademaxin Black Friday -alessa. 27. marraskuuta kl. 00.00 aloitamme alennukset, joita et halua ohittaa. Koe Black Friday ilman stressiä, ahtautta ja pitkiä jonoja tekemällä ostoksesi verkossa. Löydä designtuotteita niin huonekaluista kuin sisustustuotteista uskomattomilla alehinnoilla Trademaxilta. Tee ostokset rauhassa kotoasi sinulle sopivaan aikaan, ja saat tuotteet suoraan luoksesi.

Kuinka kauan Black Friday -ale jatkuu?

Näistä alennuksista ei voi saada tarpeekseen! Me Trademaxilla tarjoamme suuren hintajuhlan hurjilla tarjouksilla, jotka kestävät Black Fridaysta aina Cyber Mondayhin saakka. Tarjoamme alennettuja hintoja koko viikonlopun ajan ja vielä maanantain läpi. Älä menetä mahdollisuutta tehdä vuoden parhaita löytöjä neljän päivän ajan. Juhli Black Weekendiä Trademaxin kanssa.

Mitä tarjouksia voin löytää Trademaxilla?

Meillä voit laskea sen varaan, että löydät huonekalu- ja sisustustarjouksia voimakkaasti alennettuihin Black Friday -hintoihin. Laajassa valikoimassamme löydät laadukkaita tuotteita huonekaluista kodinsisustukseen. Täältä löydät mm. sänkyjä, sohvia, ruokailuryhmiä sekä säilytyskalusteita ja valaistusta. Trademaxilla on huonekaluja ja sisustustuotteita juuri sinulle, joka haluat trendikkään, kauniin ja tyylikkään kodin.

Kuinka suuria ovat Black Friday -alennukset?

Tee mahtavia löytöjä ja säästä jopa satoja euroja Trademaxin Black Friday -alessa. Tarjoamme uskomattomia, jopa -70% alennettuja hintoja ja löytöjä, joita et kerta kaikkiaan voi ohittaa! Lyömättömien hintojen ja tuotteiden rajatun määrän vuoksi, tuotteiden loppuunmyynti ennen tarjousajan päättymistä on mahdollista. Joten tuumasta toimeen ja osta suosikkituotteesi niin kauan kuin tavaraa riittää.

Jatkamalla sivuston käyttöä muuttamatta asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää täältä.
Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.