landing-top-banner

Black Friday & Black Week ale 2021

Lisää suosittuja tuotemerkkejä

scandinavian-choise.jpg
swim_fun.jpg
homemania_logo.jpg
Vallila_logo.jpg
bedly_upd.png
andrarum_brand.jpg
cosmoliving_new_logo.jpg
amazonas.jpg
lifestylegarden.jpg
Logo_WOOOD-vierkant.jpg
arrow_logo.jpg
hillerstorp.jpg

Black Friday 2021 – Tarjouksia huonekaluista & sisustustuotteista

Black Friday on tunnettu ympäri maailmaa syksyn suurena alejuhlana ja jouluostosten aloitushetkenä uskomattomine tarjouksineen. Varmistaakseen parhaiden tarjousten löytämisen valmistautuu moni tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Black Fridayn alkuperä on Yhdysvalloissa, jossa se alkoi 1960-luvulla. Black Fridayta vietetään Kiitospäivän jälkeen, jota juhlitaan neljäntenä torstaina marraskuussa.

Miksi sitä kutsutaan Black Fridayiksi?

Me tunnemme Black Fridayn alennuspäivänä ja jouluostosten aloitushetkenä, mutta alkuperäinen syy nimelle ei ehkä ole mitä luulet. 1960-luvulla Philadelphian poliisi kutsui tätä päivää Black Fridayksi sen aiheuttaman liikennekaaosten, pitkien jonojen ja tappeluiden takia kuluttajien välillä. Tänä päivänä Black Friday on kuitenkin juhlapäivä kuluttajalle, jossa et joudu jonottamaan tehdäksesi ostoksia. Sen sijaan voit rauhassa tutkia tarjouksia netissä ja vertailla hintoja haluamistasi tuotteista.

Millin Black Fridayta vietetään Suomessa?

26. marraskuuta 2021 on taas aika Black Fridaylle. Neljäntenä perjantaina marraskuussa tarjoamme upeimmat tarjoukset ja alehinnat rajoitetuksi ajaksi. Tervetuloa Trademaxille kokemaan Black Friday – perjantaina 26. marraskuuta 2021

Kuinka kauan Black Friday jatkuu?

Black Friday on nykyään enemmän, kuin yhden päivän alennuspäivä. Trademaxilla voit tehdä ostoksia upeilla hinnoilla läpi viikon. Black Week jatkuu aina Cyber Mondayhin saakka.

Milloin on Black Weekend?

Lauantai 27. marraskuuta aloittaa Black Weekendin, joka jatkuu, kunnes Cyber Monday alkaa maanantaina. Me trademaxilla haluamme tarjota parhaat Black Weekend-tarjoukset huonekaluista ja sisustustuotteista. Siksi sinulla on mahdollisuus ostaa valaisimia, mattoja, sänkyjä, sohvia ja paljon muuta edullisempaan hintaan.