topBlock

Black Friday & Black Week ale 2023

  • Edullinen rahti
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Jopa 20 vuoden takuu
  • Hintatakuu

Väliaikainen etu - lisäalennusta Black Friday alesta!

Tartu tilaisuuteen! Tilaa Trademaxin uutiskirje, niin saat 5% alennuskoodin, jonka voit käyttää Black Friday alessa osoitteessa trademax.fi. Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista eduistamme!

Hyväksyn, että Trademax käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteensamukaisesti.

Black Friday 2023 – Tarjouksia huonekaluista & sisustustuotteista

Black Friday on tunnettu ympäri maailmaa syksyn suurena alejuhlana ja jouluostosten aloitushetkenä uskomattomine tarjouksineen. Varmistaakseen parhaiden tarjousten löytämisen valmistautuu moni tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Black Fridayn alkuperä on Yhdysvalloissa, jossa se alkoi 1960-luvulla. Black Fridayta vietetään Kiitospäivän jälkeen, jota juhlitaan neljäntenä torstaina marraskuussa.

Miksi sitä kutsutaan Black Fridayiksi?

Me tunnemme Black Fridayn alennuspäivänä ja jouluostosten aloitushetkenä, mutta alkuperäinen syy nimelle ei ehkä ole mitä luulet. 1960-luvulla Philadelphian poliisi kutsui tätä päivää Black Fridayksi sen aiheuttaman liikennekaaosten, pitkien jonojen ja tappeluiden takia kuluttajien välillä. Tänä päivänä Black Friday on kuitenkin juhlapäivä kuluttajalle, jossa et joudu jonottamaan tehdäksesi ostoksia. Sen sijaan voit rauhassa tutkia tarjouksia netissä ja vertailla hintoja haluamistasi tuotteista.

Millin Black Fridayta vietetään Suomessa?

25. marraskuuta 2022 on taas aika Black Fridaylle. Neljäntenä perjantaina marraskuussa tarjoamme upeimmat tarjoukset ja alehinnat rajoitetuksi ajaksi. Tervetuloa Trademaxille kokemaan Black Friday – perjantaina 25. marraskuuta 2022

Kuinka kauan Black Friday jatkuu?

Black Friday on nykyään enemmän, kuin yhden päivän alennuspäivä. Trademaxilla voit tehdä ostoksia upeilla hinnoilla läpi viikon. Black Week jatkuu aina Cyber Mondayhin saakka.

Milloin on Black Weekend?

Lauantai 27. marraskuuta aloittaa Black Weekendin, joka jatkuu, kunnes Cyber Monday alkaa maanantaina. Me trademaxilla haluamme tarjota parhaat Black Weekend-tarjoukset huonekaluista ja sisustustuotteista. Siksi sinulla on mahdollisuus ostaa valaisimia, mattoja, sänkyjä, sohvia ja paljon muuta edullisempaan hintaan.

Black Friday 2022