categoryTopBlock

Huonekalut

+40 000 kpl tuotetta
ÄLYKKÄÄT SÄILYTYSSÄNGYT, JOISSA ON PIILOTETUT LAAT
Kampanjaan
43ab9df288d0e980b4967a613a3fe9b0.jpg
Kaikki huonekalut
+40 000kpl tuotteita

Liikeideamme on tarjota laatukalusteita markkinoiden parhaaseen hintaan. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken sohvista ja sängyistä ruokailuryhmiin ja säilytyskalusteisiin. Toimitamme kaikki tilaukset kiinteällä toimitusmaksulla kaikkialle manner-Suomeen. Täältä löydät Trademaxin valikoiman huonekaluja, jotka ovat tarkoitettu sisätiloihin. Valikoimasta löytyvät sohvat, sängyt, ruokailuryhmät, TV-tasot ja paljon muuta. Voit suodattaa hakutuloksiasi käyttämällä vasemmalta löytyviä valintoja (väri, koko tai materiaali).

Edullisia huonekaluja

Asiakkaana voit olla turvallisin mielin, sillä valikoimme tavarantoimittajamme tarkoin ja vaadimme tuotteilta laadukkuutta. Lisäksi testaamme itse myyntiin tulevia tuotteita. Voit siis tilata tuotteita rauhallisin mielin ja luottaa siihen, että toimitus tulee luotettavasti talosi ulko-ovelle. Et siis joudu miettimään miten saat kuljetettua ostokset liikkeestä kotiin.

Trademaxilla on laatutuotteiden ja edullisten hintojen lisäksi hyvät takuuehdot ja henkilökohtainen palvelu. Haluamme, että voit tehdä ostokset netissä helposti ja mukavasti. Kotisi ansaitsee huomiota, joten tilaa kalusteet Trademaxilta!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Vedenkestävä
Säilytystyyppi
Säilytys
Nostettava ja laskettava
Tuotemerkki
Seinäkiinnitteinen
Pyörillä
Peili
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi