categoryTopBlock

Huonekalut

+40 000 kpl tuotetta
TYÖPÖYTÄ SYYSLUKUKAUDELLE
Kampanjaan
7aac2449f39ba62afe290afa2b737516.jpg
Kaikki huonekalut
+40 000kpl tuotteita

Liikeideamme on tarjota laatukalusteita markkinoiden parhaaseen hintaan. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken sohvista ja sängyistä ruokailuryhmiin ja säilytyskalusteisiin. Toimitamme kaikki tilaukset kiinteällä toimitusmaksulla kaikkialle manner-Suomeen. Täältä löydät Trademaxin valikoiman huonekaluja, jotka ovat tarkoitettu sisätiloihin. Valikoimasta löytyvät sohvat, sängyt, ruokailuryhmät, TV-tasot ja paljon muuta. Voit suodattaa hakutuloksiasi käyttämällä vasemmalta löytyviä valintoja (väri, koko tai materiaali).

Edullisia huonekaluja

Asiakkaana voit olla turvallisin mielin, sillä valikoimme tavarantoimittajamme tarkoin ja vaadimme tuotteilta laadukkuutta. Lisäksi testaamme itse myyntiin tulevia tuotteita. Voit siis tilata tuotteita rauhallisin mielin ja luottaa siihen, että toimitus tulee luotettavasti talosi ulko-ovelle. Et siis joudu miettimään miten saat kuljetettua ostokset liikkeestä kotiin.

Trademaxilla on laatutuotteiden ja edullisten hintojen lisäksi hyvät takuuehdot ja henkilökohtainen palvelu. Haluamme, että voit tehdä ostokset netissä helposti ja mukavasti. Kotisi ansaitsee huomiota, joten tilaa kalusteet Trademaxilta!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Tuotemerkki
Säilytystyyppi
Säilytys
Nostettava ja laskettava
Seinäkiinnitteinen
Vedenkestävä
Peili
Pyörillä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityppi