categoryTopBlock

Ulkokalusteet

+10 000kpl tuotteita
Kaikki puutarhakalusteet
+10 000kpl tuotteita

Tästä kategoriasta löydät edulliset ja eri tyyliset ulkokalusteet. Valikoimasta löytyy kaikki kalusteryhmistä istuinpehmusteisiin ja pöydistä ja tuoleista huonekalusuojiin. 

Vietä lämmintä kesäpäivää ulkona rentoutuen ja tutustu ulkokalustevalikoimaamme. Valitse materiaalit ja tyyli, jotka sopii sinulle parhaiten.

Vasemmalla olevassa valikossa voit suodattaa hakutuloksiasi erilaisten käyttötarkoitusten ja toivomustesi mukaan (väri, koko ja materiaali).

Ulkokalusteita kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Pihasi on erittäin tärkeä paikka vuoden lämpimien kuukausien ajan. Siellä saatat viettää illallisia, nauttia aamuauringosta tai ottaa pienet torkut lomapäiväsi kunniaksi. Trademaxilta löydät monenlaisia ulkokalusteita erilaisiin tarkoituksiin. Valitse polyrottinkinen oleskeluryhmä ja siihen sopiva lepotuoli ja täydennä kokonaisuutta pöydällä tai rahilla. Ehkäpä tarvitsetkin viihtyisän ruokailuryhmän ulkokäyttöön?

Olemme testanneet ulkokalusteemme, jotta ne kestäisivät pohjoismaisen ilmaston jopa talvisaikaan. Polyrottinkiset kalusteemme ovat punottu korkealaatuisen metallirungon ympärille. Löydä valikoimastamme väri ja kokonaisuus, joka soveltuu parhaite terasillesi.

Vietä aikaa kesästä nauttien ulkokalusteillasi. Valikoimastamme löydä kalusteet sisä- ja ulkokäyttöön, jotta pystyisit luomaan kotoisan sisustuksen myös pihalle!

Tervetuloa verkkokauppaamme!