Sänkypaketti

1 617 kpl tuotetta
901333(2).jpg
Kampanja

Tiesitkö, että vietämme noin kolmanneksen elämästämme sängyssä? Hyvä sänky on hyvinvoinnin A ja O, mutta sen valinnassa pitää huomioida useita asioita. Jotta valitseminen olisi sinulle helpompaa, olemme koonneet valikoimaamme valmiita sänkypaketteja. Valmiita sänkypaketteja löytyy monen mallisina, kokoisina ja värisinä. Sänkypakettitoimitukseen sisältyy sängynpääty, jalat ja sijauspatja. Lisäksi hinta on edullisempi, kuin mitä se olisi ostettaessa kaikki osat erikseen. Säästä aikaa ja rahaa, hanki valmis sänkypaketti Trademaxilta.

Osta valmis sänkypaketti edullisesti Trademaxilta

Valmiit sänkypakettikokonaisuutemme on valikoitu tarkasti huomioiden paras mahdollinen mukavuus, laatu ja tyylikkyys. Sänkypaketteja löytyy eri mallisina ja kokoisina. Valitse sinulle sopivin:

  • Valmis sänkypaketti 80
  • Valmis sänkypaketti 90
  • Valmis sänkypaketti 105
  • Valmis sänkypaketti 120
  • Valmis sänkypaketti 140
  • Valmis sänkypaketti 160
  • Valmis sänkypaketti 180
  • Valmis sänkypaketti 210

 

Osassa sänkypakettejamme on säilytyssänky ja osassa sisäänrakennettu LED-valaistus. Sänkypakettien valikoimasta löytyy JOKAISELLE jotakin! Valikoimamme sänkypaketit ovat edullisia. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun makuasi ja tarpeitasi vastaava vaihtoehto verkkokaupastamme. Me toimitamme sänkypakettisi kotiosoitteeseesi nopeasti ja turvallisesti! Sänkytakuumme ja 14 päivän palautusoikeuden ansiosta, voit hankkia sänkysi meiltä turvallisin mielin. 

Tiesithän... että meiltä löydät myös edulliset yöpöydät, makuuhuoneen valaisimet, vuodevaatteet ja torkkupeitot. Autamme sinua luomaan rauhallisen ja viihtyisän makuuhuoneen, jossa nukut todella hyvin!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Säilytys
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Valaistus
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Irrotettava kangas
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja