categoryTopBlock

Sohvat

6 230kpl tuotteita
Huonekalut
Kampanja

Etsitkö edullista sohvaa, mutta et halua tinkiä laadusta? Olet tullut oikeaan paikkaan. Trademaxin verkkokaupasta löydät erittäin edulliset sohvat jokaiseen olohuoneeseen. Sohvan tulee kestää vuosien käyttöä, joten on tärkeä valita sohva, jossa on kestävä verhoilukangas sekä korkealaatuiset kylmävaahtotäytteiset pehmusteet. Riippumatta siitä, etsitkö sohvaa, jossa on irrotettava päällinen tai säilytystilaa, löydät sen varmasti meiltä!

Sohvia jokaiseen olohuoneeseen

Täältä löydät ajattomia sohvamalleja, kuten klassiset Howard-sohvat sekä ilmeeltään hieman modernimmat ja suoralinjaisemmat Chesterfield-sohvat. On tärkeää, että olohuoneessa viihtyvät ja rentoutuvat niin sinä kuin perheesi ja ystäväsi. Jos olohuoneesi on tilava, on se helppoa ja käytännöllistä sisustaa valmiilla sohvaryhmällä, johon kuuluu yksi tai useampi sohva yhdessä nojatuolin ja jalkarahin kanssa. Mukava sohvaryhmä muodostaa luonnollisesti miellyttävän keskustelupaikan, jossa kaikki viihtyvät. Sohvaryhmän hankkimalla saat koko olohuoneen kalustuksen kerralla kuntoon. Voit myös sijoittaa kaksi sohvaa vastakkain, ja luoda sillä tavoin viihtyisän istumaryhmän olohuoneeseen. Pienemmässä tilassa intiimin oleskeluryhmän voi toteuttaa sijoittamalla vastakkain pieni sohva ja nojatuoli. 

Kun olet valinnut unelmasohvasi, viimeistele se ihanilla koristetyynyillä. Koristetyynyillä kalusteet saavat kutsuvan ja tyylikkään ilmeen. Valitse tyynyt valtavasta yksiväristen, retrokuvioisten tai jännittävillä painokuvilla koristeltujen tyynyjen valikoimasta. Halutessasi voi vaihdella tyynyjä oman fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Tutustu koristetyynyvalikoimaamme täällä! Tyylikäs sohvapöytä ja kalustukseen sopiva matto yhdistävät olohuoneen kalustuksen ja sisustuksen viihtyisäksi ja viimeistellyksi kokonaisuudeksi. Tutustu laajoihin matto- ja sohvapöytävalikoimiimme!

Sohvan ulkonäön lisäksi on tarpeellista miettiä sohvan toiminnallisuutta sekä omia ja perheesi tarpeita ja toiveita. Kuinka monta henkilö käyttää sohvaa normaalisti arkisin, ja kuinka paljon käy vieraita juhlien aikaan? Jos perheellänne tapana viettää aikaa olohuoneessa sohvalla loikoillen, elokuvia katsellen tai välillä päiväuniakin nukkuen, kannattaa valita kooltaan reilu, oleskeluun sopiva sohva. Hanki lisäksi sohvaan niskatuet, jos ne eivät sisälly sohvan hintaan. Niskatuilla saat lisää käyttömukavuutta. Jos sohva on ajateltu istumiseen ja kahvitteluun, kannattaa valita malli, jonka istuinsyvyys on melko pieni ja selkänoja melko pystyn mallinen. Malliltaan suoraan ja istuinkorkeusdeltaan hieman reilumpaan sohvaan on helppo istuutua ja siitä on myös helppo nousta ylös. Verkkokaupastamme löydät paljon erikokoisia ja -mallisia sohvia. 

Kestävä ja irrotettava verhoilu

Jos perheessä on pieniä lapsia tai lemmikkejä, kannattaa sohvan verhoilumateriaalin valintaan kiinnittää erityistä huomiota. Kangasverhoilluissa sohvissamme on kestävät kangasverhoilut, joilla on korkeat Martindale-arvot, joten ne kestävät hyvin vuosien käyttöä. Voit myös halutessasi valita sohvan, jossa on irrotettava verhoilu, joka varmasti helpottaa arkielämää monissa lapsiperheissä. Irrotettavan päällisen likaantuessa, päällinen on helppo irrottaa ja puhdistaa tarpeen mukaan. Valikoimassamme on useita keinonahkaverhoiltuja sohvia. Keinonahalla verhoiltu sohva on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä, sillä pinta ei ime itseensä pölyä eikä likaa. Tutustu valikoimaan ja sen eri materiaali- ja värivaihtoehtoihin!

Osta sohva netistä

Sohvan ostaminen netistä on helppoa ja näppärää. Valitset sohvan kaikessa rauhassa tietokoneen ääressä ja kun olet tehnyt päätöksesi, tilaat sen parilla hiiren klikkauksella. Sitten voitkin jäädä odottamaan, kun se toimitetaan kotiosoitteeseesi kadunvarteen. Omassa varastossamme saatavana olevat tuotteet toimitetaan sinulle reilussa viikossa. Muistathan, että osalla sohvistamme on 10 vuoden takuu. Meillä on lisäksi aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!