Jenkkisängyt

1 290 kpl tuotetta
ALE
901333(2).jpg

Nuku hyvin ja herää levänneenä uuteen päivään. Laadukas jousitus tekee sängystäsi mukavan pehmeän ja takaa sinulle hyvät yöunet.

Meiltä Trademaxilta löydät laajan valikoiman sänkyjä ja huonekaluja kaikenlaisiin tarpeisiin. Asetu makuulle sänkyyn ja tunne kuinka sen tukevat materaalit muokkautuvat vartalosi mukaan. Olemme valinneet valikoimamme jenkkisänkyihin kovuusluokituksen, joka sopii useimmille ihmisille.

Pääse nauttimaan uudesta sängystäsi mahdollisimman pian! Toimitamme tuotteet nopeasti suoraan kotiovellesi.

Jenkkisängyt - Herää levänneenä mukavasta sängystä

Sänky on enemmän kuin vain huonekalu. Se vaikuttaa suuresti arkielämääsi ja vointiisi. Hyvin nukkuneena ja levänneenä sinulla on paremmat lähtökohdat tulevasta päivästä nauttimiseen läheistesi kanssa ja jaksamiseen arkiaskareiden parissa.

Vartalomme palautuu ja uudistuu öisin nukkumisen aikana. Sinulla on parhaat edellytykset ottaa vastaan kaikki arjen tuomat haastet ja jaksaa paremmin nukuttuasi jenkkisängyssämme.

Trademax on koonnut kattavan valikoiman edullisia ja tyylikkäitä jenkkisänkyjä. Valikoimastamme löydät parhaan mahdollisen sängyn itsellesi tai perheesi jäsenille. Valitse perinteisempien mallien tai suurempien vaihtoehtojen väliltä löytääksesi oikea vaihtoehto sinulle ja puolisollesi. Vietä hetki verkkokaupassamme löytääksesi itsellesi oikean jenkkisängyn! Tervetuloa!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE