Kankaat metreittäin

3 kpl tuotetta
49843f8fde22bddb666c97df01d7fe57507d5983.jpg
Aiotteko ommella uuden hameen? Tai kenties verhot? Trademaxilta löydät eri tarkoituksiin sopivia kankaita. Ainutlaatuisten värien ja eri materiaaleista valmistettujen kankaiden valikoimasta löydät varmasti jotain, joka sopii seuraavaan projektiisi.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mistä eri materiaaleista valmistettuja kankaita voin ostaa Trademaxilta?

Trademaxilta löydät sekä puuvillakankaat että voilé-kankaat. Puuvillakankaan kanssa voit päästää luovuutesi virtaamaan, sillä puuvillakankaalla on loputtomasti käyttökohteita. Voit käyttää voilé-kangasta erilaisiin koristetarkoituksiin. Se on läpinäkyvää kangasta, joka päästää valon läpi ja luo kodikkaan ilmeen. Käytä verhona tai kauniina sänkykatoksena.

Mikä kangas verhoille?

Verhoksi voit käyttää lähes mitä tahansa haluamaasi kangasta. Jos haluat läpinäkymättömämmän verhon, kannattaa tutustua puuvillakankaisiin. Jos taas haluat läpinäkyvämmän, mutta erittäin kauniin verhon, silloin voilé-kangas on täydellinen vaihtoehto.

Voinko ostaa kangasta metreittäin edullisesti netistä?

Meiltä Trademaxilta löydät laadukkaat ja edulliset kankaat. Aiot sitten ommella tyynyliinoja, verhoja tai jotain muuta, Trademaxilta löydät jokaiseen tarkoitukseen sopivan kankaan metri kerrallaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä